Hardware

Neem contact op
Onze partners

Duidelijk en eerlijk advies

Bij CAD & Company kun je terecht voor een duidelijk en eerlijk advies. Ook op het gebied van hardware zijn we je graag van dienst. Of je nu werkt als kenniswerker op kantoor en vooral gebruik maakt van Microsoft Office 365 of dat je als engineer dagelijks intensief werkt met Autodesk Software zoals AutoCAD, Revit of Inventor. Wij kunnen je adviseren welke hardware de beste prestatie levert zodat jij het beste uit je werk haalt!

Kenniswerker

Voor de kenniswerker op kantoor adviseren wij de Microsoft Surface Laptop 3 met een 15 inch beeldscherm. De Surface Laptop 3 is de zakelijke laptop van Microsoft met meer kracht dan ooit tevoren. Ook heeft deze laptop een batterij die de hele dag meegaat. 

Engineer: Licht tot middel zware CAD-werkzaamheden

Voor lichte tot middel zware CAD-werkzaamheden adviseren wij de Surface Book 3 RTX3000 met een 15 inch beeldscherm. Werk effectief en met de beste grafische prestaties. Dit is de 2-in-1 laptop van Microsoft zonder concessies. Met het volwaardige toetsenbord beschik je over een stijlvolle maar krachtige laptop. Wanneer je het toetsenbord verwijdert heb je een zeer krachtige tablet! Dit biedt voor de CAD-gebruiker uitstekende mogelijkheden om de Book 3 in te zetten als werkstation of als schetsboek.

Ook de ZBook Studio G7 (T2000) van HP is een ideale laptop voor de lichtere CAD-werkzaamheden zoals bijvoorbeeld AutoCAD. Deze Zbook Studio is uitgerust met een 6Core i7 processor van de 10e generatie, 16GB werkgeheugen en een 512GB SSD. Voor de grafische prestaties beschikt de ZBook Studio over de Nvidia Quadro T2000 grafische kaart. Deze kaart heeft 4GB onboard werkgeheugen. Het formaat van het beeldscherm is 15.6 inch.

Groter beeldscherm nodig?

Wil je een laptop met een groter beeldscherm dan is de ZBook Fury T2000 voor de lichtere CAD-werkzaamheden (bijvoorbeeld AutoCAD) de meest geschikt laptop voor jou. Deze Zbook Fury is uitgerust met een 6Core i7 processor van de 10e generatie, 16GB werkgeheugen en een 512GB SSD. Voor de grafische prestaties beschikt de ZBook Fury over de Nvidia Quadro T2000 grafische kaart. Deze kaart heeft 4GB onboard werkgeheugen. Het formaat van het beeldscherm is 17.3 inch.

Engineer: Zwaardere CAD-werkzaamheden

De Zbook Studio G7 (RTX3000) is de ideale laptop voor zwaardere CAD-werkzaamheden (denk aan Inventor of Revit). Deze Zbook Studio is uitgerust met een 6Core i7 processor van de 10e generatie, 32GB werkgeheugen en een 1TB SSD. Voor de grafische prestaties beschikt de ZBook Studio over de Nvidia Quadro RTX3000 grafische kaart. Deze kaart heeft 6GB onboard werkgeheugen. Het formaat van het beeldscherm is 15.6 inch.

Stel je nog hogere eisen aan de prestaties van jouw grafische kaart dan is de Zbook Studio G7 (RTX4000) voor jou de beste keuze. Deze Zbook is uitgerust met een 6Core i7 processor van de 10e generatie, 32GB werkgeheugen en een 1TB SSD. Voor de grafische prestaties beschikt de ZBook Studio over de Nvidia Quadro RTX4000 grafische kaart. Deze kaart heeft 8GB onboard werkgeheugen. Het formaat van het beeldscherm is 15.6 inch.

Groter beeldscherm nodig?

De Zbook Fury RTX3000 voor zwaardere CAD-werkzaamheden (denk aan Inventor of Revit) beschikt over een beeldscherm formaat van 17.3 inch. Deze Zbook Fury is verder uitgerust met een 6Core i7 processor van de 10e generatie, 32GB werkgeheugen en een 1TB SSD. Voor de grafische prestaties beschikt de ZBook Fury over de Nvidia Quadro RTX3000 grafische kaart. Deze kaart heeft 6GB onboard werkgeheugen.