Issuemanagement

Issuemanagement

Communiceren over knelpunten en missende informatie is essentieel. Binnen de bouwkolom heet dit issuemanagement. In diverse fasen van een gebouw wordt hierover gesproken. Met als doel? Het voorkomen van fouten en deze te corrigeren. Om dit goed te beheren bieden wij diverse oplossingen.

BLDNG360

Pillr

Pillr is een platform waarmee jij jouw virtuele gebouwen eenvoudig toont aan opdrachtgevers en belangstellenden. Hiermee creëer je een 'Digital Twin'. De modellen en tekeningen zijn direct vanuit je browser interactief te bekijken en te delen. Via dit platform heb je de beschikking over verschillende tools. Een handig platform om in één workflow jouw modellen te controleren, hierover te communiceren en taakgerichte opdrachten aan te maken. 

Materialenpaspoort

Materialenpaspoort

Bouwmaterialen zijn schaars. Hergebruik van materialen is dan ook essentieel. Circulair bouwen speelt hierin een belangrijke rol. Met het materialenpaspoort krijg je inzicht in de gebruikte materialen en producten van jouw gebouw en de waarde hiervan. Bij toekomstige renovatie of sloop kun je deze materialen eenvoudig hergebruiken. Zo zet je materialen duurzaam in én om in waarde.

Klassikale cursus

CursusPillr

In Pillr cursus maak je kennis met de vele mogelijkheden van het Pillr-platform. Leer hoe je makkelijk samenwerkt met zowel je interne- als externe partners.

Gebruik de online modelchecker voor model controle op o.a. de BIM basis ILS. En koppel de data van jou BIM model aan andere workflows en applicaties. 


Begeleiding

Begeleiding

Wij begeleiden en adviseren jullie tijdens het hele implementatietraject van de issuemanagement tooling. In een real time project gaan we aan de slag met het aanmaken van accounts, opzetten van een project en clashvergaderingen.  

Meer informatie

Wil je meer weten over issuemanagement of een offerte aanvragen? Laat je gegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.