arrow_drop_up arrow_drop_down
Issuemanagement

Issuemanagement

Communiceren over knelpunten en missende informatie is essentieel. Binnen de bouwkolom heet dit issuemanagement. In diverse fasen van een gebouw wordt hierover gesproken. Met als doel? Het voorkomen van fouten en deze te corrigeren. Om dit goed te beheren bieden wij diverse oplossingen.

BLDNG360

BLDNG360

BLDNG360 is een platform waarmee jij jouw virtuele gebouwen eenvoudig toont aan opdrachtgevers en belangstellenden. Hiermee creëer je een 'Digital Twin'. De modellen en tekeningen zijn direct vanuit je browser interactief te bekijken en te delen. Via dit platform heb je de beschikking over verschillende tools zoals Collaborea, het materialenpaspoort en de 3D Basis ILS checker . Een handig platform om in één workflow jouw modellen te controleren, hierover te communiceren en taakgerichte opdrachten aan te maken. 

3D Basis ILS Checker

3D Basis ILS Checker

Check jouw BIM-model snel, makkelijk en in 3D met de 3D Basis ILS Checker. Met de online 3D-viewer zie je direct welke elementen wel of niet voldoen aan de BIM Basis ILS. Is een van de onderdelen in jouw BIM-model niet compliant? Met deze checker ontvang je een duidelijke online rapportage en zie je in één oogopslag of jouw model voldoet aan de BIM Basis ILS.

Materialenpaspoort

Materialenpaspoort

Bouwmaterialen zijn schaars. Hergebruik van materialen is dan ook essentieel. Circulair bouwen speelt hierin een belangrijke rol. Met het materialenpaspoort krijg je inzicht in de gebruikte materialen en producten van jouw gebouw en de waarde hiervan. Bij toekomstige renovatie of sloop kun je deze materialen eenvoudig hergebruiken. Zo zet je materialen duurzaam in én om in waarde.

Klassikale cursus

Cursus BLDNG360

Wij trainen je in het gebruik van BLDNG360 en de tools die voor jou belangrijk zijn zoals Collaborea, het materialenpaspoort en de 3D Basis ILS checker. Wij baseren deze training op jouw real time project. Na deze cursus ben je in staat om o.a.:

  • Projectteams te activeren in Collaborea;
  • Rule-based checking in te stellen;
  • Clashes te detecteren;
  • Bouwstandaarden te verifiëren;
  • Efficiënt wijzigingen te communiceren.

Begeleiding

Begeleiding

Wij begeleiden en adviseren jullie tijdens het hele implementatietraject van de issuemanagement tooling. In een real time project gaan we aan de slag met het aanmaken van accounts, opzetten van een project en clashvergaderingen.  

Meer informatie

Cookiestatement