IT-optimalisatiepakket

Optimaliseer en verbeter jouw IT-omgeving

Je wilt je huidige IT-omgeving optimaliseren of verbeteren. Daarbij maakt jouw bedrijf gebruik van ontwerpsoftware wat specifieke kennis vereist. Met het IT-optimalisatiepakket kies je voor zekerheid en een veilige en up-to-date omgeving ingericht op het werken met ontwerpsoftware.

Advies

Elk bedrijf is anders en heeft andere eisen voor de IT-omgeving. Daarnaast zijn er nogal wat mogelijkheden waaruit je kunt kiezen. Hoe richt je jouw omgeving in en welke soft- en hardware is nodig voor de meest optimale IT-omgeving? Tijdens het adviesgesprek inventariseren wij jouw huidige omgeving en wensen voor de toekomst. Hier komt een advies uit waarin alles meegenomen is wat nodig is om jouw IT-omgeving goed te optimaliseren en toekomstbestendig te maken. Denk hierbij aan cloudoplossingen en platformen op locatie.

Migratie en implementatie

Na het advies starten we met de migratie en implementatie naar een volledig nieuwe omgeving. Dit doen wij zodanig dat dit weinig tot geen impact heeft op jouw dagelijkse werkzaamheden. Onze specialist en jouw vaste contactpersoon, migreert data en applicaties naar de cloud en/of nieuwste platformoplossingen. Hierbij blijft de bestaande data altijd beschikbaar. Na de migratie wordt de benodigde hard- en software geïmplementeerd en kun jij direct aan de slag in je nieuwe omgeving.

Training

Nadat jouw IT-omgeving is ingericht leggen wij jouw omgeving vast en trainen wij de IT-beheerder zodat hij of zij zelf snel vertrouwd raakt met de nieuwe omgeving.

IT-beheerabonnement

Met het IT-beheerabonnement blijft jouw IT-omgeving in optimale conditie. Hiermee heb je bij vragen en incidenten rondom jouw IT-beheer ook altijd  direct en met voorrang toegang tot CAD & Company support.

Meer informatie

Wil je meer weten over het IT-optimalisatiepakket of een offerte aanvragen? Laat je gegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.