arrow_drop_up arrow_drop_down

CAD & Company Power Apps

Apps die jouw organisatie helpen bij het organiseren van een veilige- en hybride werkomgeving!

Aanvragen

Veilig naar kantoor met onze Power Apps

Na een periode van gedwongen thuiszitten maken we binnenkort de stap naar een hybride werkplek. Maar hoe organiseer dat als organisatie? Hoe zorg je ervoor dat er nooit teveel mensen op kantoor zijn? En in het geval van een contactonderzoek moet je wel kunnen weten wie er allemaal op kantoor is geweest.


Wij hebben twee Microsoft PowerApps ontwikkeld die jouw organisatie gaan helpen bij het creëren van een veilige en hybride werkomgeving.

Dit zijn onze Power Apps

Bureau Reservatie App

Met de Bureau Reservatie App reserveer je makkelijk en snel een bureau via de mobiele app, of via Microsoft Teams! Je voert het aantal werkplekken (per verdieping en ruimte) eenmalig in en vervolgens kunnen medewerkers gemakkelijk een bureau reserveren.


  • Altijd op de hoogte wie er op kantoor is geweest.
  • Reserveren kan via desktop én mobiel.
  • De app plaats de reservering automatisch in je agenda.
  • Nooit teveel mensen op kantoor (zo voorkom je een gevaarlijke situatie)

Digitale Receptie App

Met de Digitale Receptie App stuur je bezoekers gemakkelijk een mailtje met daarin een QR-code. Bij aankomst op kantoor kan de bezoeker zich met deze QR-code aanmelden.


Vervolgens krijg je direct een melding zodat je weet dat je bezoek gearriveerd is. 


Als de bezoeker het pand weer heeft verlaten meld je hem/haar ook weer af met één simpele klik.


Op deze manier weet je altijd wie er nog in het pand aanwezig is en wie er wanneer is geweest. De eeuwenoude aanmeldlijsten zijn met de Digitale Receptie App verleden tijd!

Onderdeel van het CAD & Company kennisprogramma
Gebruik deze Power Apps gratis!

Lopen jouw Autodesk- en/of Microsoft licenties bij CAD & Company? Dan is de kans groot dat je gratis kunt deelnemen aan het CAD & Company kennisprogramma. Met het kennisprogramma maak je onder andere gratis gebruik van de CAD & Company Power Apps, maar kun je ook een gratis Power Apps cursus volgen.


Meer weten over de voordelen van het kennisprogramma? Bekijk dan onze kennisprogramma pagina.

Ontvang nu de CAD & Company Power Apps!

null

Ook zonder het CAD & Company kennisprogramma kun je natuurlijk gebruikmaken van onze Power Apps. Neem vandaag nog contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. 

Cookiestatement