Samenwerken basispakket

Samenwerken basispakket

Je wilt de stap maken naar BIM binnen jouw bedrijf of misschien zijn jouw partners al aan het BIM'men en wil jij meegaan in die nieuwe samenwerking. Maar hoe doe je dit? Dit basispakket helpt je met de eerste stappen in BIM en de bijbehorende werkwijzen. Wij trainen je ook in het gebruik van de benodigde software. 

AEC Collection

AEC Collection

De Autodesk Architecture, Engineering & Construction (AEC) Collection biedt een uitgebreid pakket aan BIM-hulpmiddelen. De AEC Collection helpt ontwerpers en constructeurs in de bouw, installatie en civiele techniek en infra om projecten sneller, eenvoudiger en efficiënter te beheren en op te leveren.

Klassikale cursus

Cursus Revit of InfraWorks

Revit

Jouw bedrijf maakt vaak deel uit van een bouwketen. Je werkt samen met verschillende partijen aan een Revit-model. Basiskennis van Revit is dan ook essentieel voor samenwerken in de bouw. Wij trainen je in de basiskennis van dit pakket. In 4 dagen leer je hoe je een Revit-model opbouwt en hoe je verschillende objecten, zoals muren en deuren, aan het model toevoegt.

InfraWorks

Met InfraWorks maak je op teamniveau beter en sneller belangrijke projectontwerpbeslissingen. In deze driedaagse cursus, specifiek voor de civiele techniek en infra, verbeter jij de uitwisseling van engineeringdata tussen concept- en detailontwerp. Je leert jouw ontwerpen vormgeven in een grafisch realistische en contextuele omgeving vormgeven en samenwerken in de cloud.

BIM 360 portfolio

In beide cursussen komt het BIM 360 portfolio aan bod. Dit is dé oplossing om makkelijker samen te werken en jouw modellen eenvoudig te delen.

E-learning

E-learning bibliotheek

E-learning biedt een flexibele leeromgeving. Leren wanneer het jou uitkomt. Op je laptop of op je tablet. Thuis of op kantoor. E-learning kan overal. Bij dit starten met BIM pakket krijg je 1 jaar toegang tot de bibliotheek van de CAD & Company e-learning inclusief o.a. Autodesk en Microsoft Office. Hiermee krijg je de beschikking over ruim 100 e-cursussen, zoals Revit en Navisworks. Handig als naslagwerk!

Begeleiding

Begeleiding

Na de opgedane basiskennis van Revit of Infraworks en introductie in BIM begeleiden wij jou tijdens het eerste project. Wij helpen met het opzetten van een bedrijfsspecifiek template en coachen jou naar de eerste deadlines van het project. Zo ben je verzekerd van een goede uitvoering van je eerste BIM-project en werk je tegelijkertijd aan de bedrijfsstandaard. 

IT-infrastructuur en onderhoud

IT-infrastructuur & onderhoud

Voordat je start wil je er zeker van zijn dat jouw IT-omgeving goed ingericht is met de juiste structuur. Wij adviseren de omgeving die bij jouw organisatie past. Zo ben je er zeker van dat alles soepel en goed draait. Ook na installatie staan wij voor je klaar met het IT-onderhoudspakket zodat jij zorgeloos het maximale uit jouw ontwerp kunt halen. Dit is allemaal onderdeel van het basispakket. 

Meer informatie

Wil je meer weten over het samenwerken basispakket of een offerte aanvragen? Laat je gegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.