Vacature Account Manager bij CAD & Company

Vacature: Accountmanager

 Ben jij de enthousiaste en gedreven collega die wij zoeken? 

Wat ga je doen?

Hedendaagse engineering en ontwerpprocessen bewegen van een 2D-ontwerpproces naar het 3D-ontwerpproces. Hiermee kan je de meest innovatieve technieken en oplossingen pitchen bij nieuwe en bestaande klanten. Deze nieuwe technieken zorgen bij bedrijven natuurlijk voor veel vragen, maar biedt daarmee heel veel nieuwe kansen.


Als Accountmanager ga je in gesprek met opdrachtgevers en help je ze te innoveren met behulp van de juiste tools: goede software en kennis. Je gaat samen met hen op zoek naar antwoorden en oplossingen voor actuele vraagstukken.


De dagelijkse werkzaamheden zijn divers, waarbij het actief binnenhalen van nieuwe opdrachten centraal staat. Je maakt afspraken, brengt offertes uit en geeft presentaties op locatie en in ons eigen kantoor. Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen portfolio en klantenkring op te bouwen. Je bent actief in heel Nederland.


Je analyseert de behoefte van de klant. Samen met onze technisch adviseurs en consultants vertalen jullie de klantvragen naar concrete opdrachten. Tijdens de uitvoeringsfase houdt je contact met de klant om de voorgang te bewaken.

Wie zijn wij?

Wij zijn CAD & Company. Met onze coaching halen onze klanten het maximale resultaat uit hun ontwerp. Wij ondersteunen en begeleiden implementatie processen, innovatie- en digitaliseringstrajecten, bieden trainingen door gecertificeerde trainers en delen onze kennis over nieuwe technologieën. Dit doen wij op basis van o.a. Autodesk ontwerpsoftware. Onze klanten bevinden zich in de bouw, civiele techniek & infra, installatietechniek en industrie. Wij helpen bedrijven digitaliseren. Bijvoorbeeld met het aansluiten bij BIM, van 2D naar 3D bewegen, nog meer uit 3D-modellen halen en het inzetten van datamanagement.

Wij zijn trots onderdeel van de NTI Group. NTI Group behoort tot de top 3 van Autodesk Platinum partners en heeft 50+ vestigingen in 8 landen: Denemarken, Noorwegen, Zweden, IJsland, Duitsland, Spanje, Italië en Nederland.

Wat bieden wij?

 • 30 vakantiedagen;

 • Gratis lunch op kantoor;

 • Collectieve pensioenregeling;

 • Passend salaris bij jouw werkervaring;

 • Winstdelingsregeling afhankelijk van je prestaties tot 3 maandsalarissen;

 • Jaarlijks opleidingsbudget;

 • Hybride werken;

 • Verschillende personeelsactiviteiten, waaronder maandelijkse kennisbijeenkomsten “LunaTICS”, gezamenlijke lunches, workshops, wekelijkse bootcamp en personeelsuitjes.

Wat zoeken wij?

Je bent creatief en vernieuwend. Daarnaast ben je een vlotte gesprekspartner, goede luisteraar en gaat graag een uitdaging aan. Je gaat met gemak een gesprek aan en je hebt zeker geen telefoonvrees. Je bent nieuwsgierig en ziet altijd ruimte voor verbetering. Het motto “elke dag 1% beter” is jou op het lijf geschreven. Je bent enthousiast en ondernemend, als jij een kans ziet dan pak je deze. Je werkt prima in teamverband maar kunt ook uitstekend zelfstandig aan de slag.

Verder heb je: 

 • Een afgeronde HBO-opleiding;
 • 5 jaar ervaring in de sales;
 • SEO/SEA ervaring;

 • Proceskennis binnen technische-omgeving;

 • Affiniteit met ICT;

 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

 • Bent voor 36 - 40 uur beschikbaar.

Enthousiast? Plan direct een kennismaking in!

1. Selecteer een beschikbare datum en tijd

Bekijk hiernaast de beschikbaarheid van Niels.

2. Voer je gegevens in
Zorg dat je e-mail klopt. Hier sturen we een bevestiging en een link van de Teams-meeting naartoe.
3. Notities

Bij de notities kun je al wat extra informatie geven zodat Niels zich optimaal kan voorbereiden.

4. Maak de reservering
Alles goed ingevoerd? Klik dan op de reserveer knop.
5. Bevestiging in je mail
Je ontvangt een bevestiging in je mail.

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden?

Plan dan een kennismakingsgesprek in of reageer via onderstaande button.