Vacature: Trainer BIM- en ontwerpsoftware voor de bouw en installatiebranche

 Ben jij de enthousiaste en gedreven collega die wij zoeken? 

Werk jij graag met Autodesk ontwerpsoftware en ben je bekend met BIM (Building Information Modeling)?  Vind je het leuk om jouw kennis over te dragen aan anderen? Dan zijn wij op zoek naar jou!  

Wat ga je doen?

Ga jij bij ons aan de slag? Dan start je eerst met een uitgebreid opleidingstraject met verschillende BIM- en Autodesk software trainingen en behaal je de benodigde certificaten. Jouw opgedane kennis breng je via klassikale cursussen en maatwerktrainingen over aan onze klanten. Daarnaast deel je jouw kennis via blogs, workshops en webinars. Als onderdeel van een ervaren team innoveer je samen met je collega’s om nieuwe branche-specifieke oplossingen en/of producten te bedenken.   

Uiteindelijk ben je verantwoordelijk voor het trainen en begeleiding van klanten in het optimaal gebruiken en toepassen van Autodesk ontwerpsoftware, BIM-software en onze eigen software. Daarbij houd je het trainingsmateriaal up-to-date en ondersteun je cursisten bij het behalen van hun certificaten. Het is jouw missie om klanten vooruit te helpen doordat zij alles uit de software halen. Jouw cursisten bestaan onder andere uit  architecten, aannemers, installateurs, CAD-tekenaars, bouwkundig tekenaars en constructeurs. 


Wie zijn wij?

Wij zijn CAD & Company. Met onze coaching halen onze klanten het maximale resultaat uit hun ontwerp. Wij ondersteunen en begeleiden implementatie processen, innovatie- en digitaliseringstrajecten, bieden trainingen door gecertificeerde trainers en delen onze kennis over nieuwe technologieën. Dit doen wij op basis van o.a. Autodesk ontwerpsoftware en Microsoft software. Onze klanten bevinden zich in de bouw, civiele techniek & infra, installatietechniek en industrie. Wij helpen bedrijven digitaliseren. Bijvoorbeeld met het aansluiten bij BIM, van 2D naar 3D bewegen, nog meer uit 3D-modellen halen en het inzetten van datamanagement. 

Wij zijn trots onderdeel van de NTI Group. NTI Group behoort tot de top 3 van Autodesk Platinum partners en heeft 27 vestigingen in 6 landen: Denemarken, Noorwegen, Zweden, IJsland, Duitsland en Nederland. Door de Europese samenwerking bedienen wij jou als klant optimaal bij de uitdagingen in de markt. 

Wat bieden wij?

 • Een enthousiast en hecht team van collega’s; 
 • Een moderne transparante omgeving waar kennisdeling en het Nieuwe Werken centraal staan; 
 • Collectieve pensioenregeling en winstdelingsregeling; 
 • Marktconform salaris afhankelijk van leeftijd en werkervaring; 
 • 30 vakantiedagen; 
 • Opleidingsbudget van € 2.000,- per jaar; 
 • Verschillende personeelsactiviteiten, waaronder maandelijkse kennisbijeenkomsten “LunaTICS”, gezamenlijke lunches, workshops, wekelijkse bootcamp en personeelsuitjes. 


Wie zoeken wij?

 • Een afgeronde HBO-opleiding bouwkunde of installatietechniek; 
 • Twee tot vijf jaar werkervaring; 
 • Enige ervaring met Revit- en andere CAD-toepassingen; 
 • Goed in plannen, organiseren en samenwerken; 
 • Goede communicatieve vaardigheden en creatief; 
 • In het bezit van een rijbewijs; 
 • Beschikbaarheid tussen de 36 en 40 uur per week; 
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. 


Hoe word ik een CAD & Co'er in 6 stappen?

Stap 1

Stuur jouw sollicitatie met cv naar solliciteren@cadcompany.nl.

Stap 2

We bellen je op voor een introductie en maken een afspraak.

Stap 3

In een eerste gesprek maken we kennis met elkaar en kom je alles te weten over CAD & Company.

Stap 4

Je krijgt van ons een uitdagende case die we bespreken in ons tweede gesprek.

Stap 5

In het tweede gesprek maak je kennis met je toekomstige manager.

Stap 6

Je ontvangt een contractvoorstel waar je blij van wordt. Nu alleen nog even tekenen en we heten je van harte welkom als CAD & Co'er!
arrow_drop_up arrow_drop_down