vacature-customer-success-specialist-social

Customer Success Specialist

Word CAD & Co'er


 Ben jij de enthousiaste en gedreven collega die wij zoeken? 

Wat ga je doen?

Als het verkoopproces is afgerond kom jij als Customer Success Specialist in beeld. Je neemt contact op met onze klanten om na te gaan of het verkoopproces goed is verlopen en de levering goed is afgerond. Ook daarna heb je regelmatig persoonlijk contact met de klant om te verzekeren dat zij tevreden zijn én blijven. Tijdens dit proces signaleer je of er nog mogelijkheden zijn waarmee je klanten verder kunt helpen. Je ondersteunt hen bij het succesvol inzetten van hun software en informeert hoe zij hier optimaal gebruik van kunnen maken. Bijvoorbeeld door onze trainingsmogelijkheden onder de aandacht te brengen maar ook onze evenementen waarbij jij ze persoonlijk uitnodigt voor relevante webinars en workshops. Ook na afronding van onze dienstverleningsprojecten neem je contact op met de klant om het traject te evalueren. Customer Success is een relatief nieuwe afdeling binnen de organisatie. Samen met de directie en je collega’s draag je bij aan het opzetten en  professionaliseren van customer succes management bij CAD & Company.

Wie ben jij?

Een blije-klant maker die energie krijgt van het succesvol maken van onze klanten. Je bent een vlotte gesprekspartner en je hebt zeker geen telefoonvrees. Daarnaast ben je een goede luisteraar en je gaat graag een uitdaging aan. Je bent nieuwsgierig en ziet 


altijd ruimte voor verbetering. Het motto “elke dag 1% beter” is jou op het lijf geschreven. Je bent enthousiast en ondernemend. Als jij een kans ziet dan pak je deze. Je werkt prima in teamverband maar kunt ook uitstekend zelfstandig aan de slag. Je vindt het een uitdaging om mee te werken aan het inrichten en optimaliseren van Customer Success binnen onze organisatie.

Wie zijn wij?

Wij zijn CAD & Company. Met onze coaching halen onze klanten het maximale resultaat uit hun ontwerp. Wij ondersteunen en begeleiden implementatie processen, innovatie- en digitaliseringstrajecten, bieden trainingen door gecertificeerde trainers en delen onze kennis over nieuwe technologieën. Dit doen wij op basis van o.a. Autodesk ontwerpsoftware en Microsoft software. Onze klanten bevinden zich in de bouw, civiele techniek & infra, installatietechniek en industrie. Wij helpen bedrijven digitaliseren. Bijvoorbeeld met het aansluiten bij BIM, van 2D naar 3D bewegen, nog meer uit 3D-modellen halen en het inzetten van datamanagement.

Wij zijn trots onderdeel van de NTI Group. NTI Group behoort tot de top 3 van Autodesk Platinum partners en heeft 50 vestigingen in 8 landen: Denemarken, Noorwegen, Zweden, IJsland, Duitsland, Spanje, Italië en Nederland.

Wat bieden wij? 

 • 30 vakantiedagen;
 • Gratis lunch op kantoor;
 • Collectieve pensioenregeling;
 • Passend salaris bij jouw werkervaring;
 • Winstdelingsregeling afhankelijk van je prestaties tot 3 maandsalarissen;
 • Jaarlijks opleidingsbudget;
 • Hybride werkomgeving;
 • Verschillende personeelsactiviteiten, waaronder maandelijkse kennisbijeenkomsten “LunaTICS”, gezamenlijke lunches, workshops, wekelijkse bootcamp en personeelsuitjes.

Wie zoeken wij?

 • Een afgeronde HBO-opleiding;
 • 2-5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Affiniteit met IT, bouw en/of industrie;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Een servicegerichte instelling;
 • Een oplossingsgerichte en positieve werkmentaliteit;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Beschikbaarheid voor 32-40 uur per week.

Enthousiast? Plan direct een kennismaking in!

1. Selecteer een beschikbare datum en tijd

Bekijk hiernaast de beschikbaarheid van Niels.

2. Voer je gegevens in
Zorg dat je e-mail klopt. Hier sturen we een bevestiging en een link van de Teams-meeting naartoe. 
3. Notities

Bij de notities kun je al wat extra informatie geven zodat Niels zich optimaal kan voorbereiden.

4. Maak de reservering
Alles goed ingevoerd? Klik dan op de reserveer knop.
5. Bevestiging in je mail
Je ontvangt een bevestiging in je mail.

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden?

Plan dan een kennismakingsgesprek in of reageer via onderstaande button.