Visueel/User interface Designer

 Ben jij de enthousiaste en gedreven collega die wij zoeken? 

Ampersand Software

Ampersand Software is onderdeel van de CAD & Company Group. Wij ontwikkelen slimme oplossingen voor bedrijven en professionals in de bouw, civiele techniek en industrie. Ons development team werkt met de laatste technologieën en standaarden en is lid van het Autodesk Developer Network. Onze oplossingen dragen bij aan het verbeteren van bedrijfsprocessen via online samenwerkingstools. Om groei en versnelling te maken zijn wij op zoek naar inspirerende, gedreven collega's, die met ons het verschil gaan maken.  

Wat ga je doen?

Als lid van het development team draag je bij aan het verbeteren van bestaande en nieuwe producten. Als UI/UX designer word jij medeverantwoordelijk voor alle interactie en visuele ontwerpen. Je denkt na over wat de gebruiker nodig heeft en hoe je ze hierbij kan ondersteunen met je designs. Je haalt informatie op bij de stakeholders en reviewt je designs met de productowner. Daarnaast werk je nauw samen met alle developers in het team. Je werkt onder andere aan ons online platform Pillr, GWW-CAD en andere tools voor Autodesk producten. In de toekomst gaan wij meer eigen producten ontwikkelen om het werkproces van onze klanten makkelijker te maken. Wil jij hieraan mee ontwikkelen?

Hoe werken wij?

Als Visueel/User Interface Designer bij Ampersand Software kom je terecht in een klein, informeel scrumteam van tien professionals. Het development team werkt volgens de Agile Scrum methodiek in tweewekelijkse sprints. Naast dat we iedere dag beginnen met een daily stand-up, vinden we het ook belangrijk om de rest van de dag voor elkaar beschikbaar te zijn.  

Wat bieden wij?

 • Een enthousiast en hecht team van collega’s;
 • Een zelfstandige fulltime functie met doorgroeimogelijkheden, afgestemd op jouw ervaring en ontwikkeling;
 • Een moderne omgeving en innovatieve werkomgeving;
 • Collectieve pensioenregeling;
 • Marktconform salaris afhankelijk van leeftijd en werkervaring;
 • Winstdelingsregeling;
 • 26 vakantiedagen. Daarnaast wordt een niet ziek-bonus uitgekeerd van maximaal 2 dagen per jaar;
 • Opleidingsstudiebudget beschikbaar van € 2.000,- per jaar;
 • Verschillende personeelsactiviteiten, waaronder de maandelijkse kennisbijeenkomsten “LunaTICS”, workshops en personeelsuitjes.

Wie zoeken wij?

Je bent enorm gemotiveerd, hebt passie voor je vak en bent trots op je werk. Je kunt goed onderbouwen waarom je bepaalde designkeuzes hebt gemaakt en wat dat toevoegt voor de eindgebruiker. Je bent niet bang om feedback te geven en te ontvangen. Met je vaardigheden kun je snel en met kwaliteit ontwerpen en itereren op zowel de interactie als visuele ontwerpen. Tijdens het ontwerpproces zet je je eigen emoties aan de kant en denk je alleen vanuit de gebruiker. Als dat nodig is, ben je pragmatisch en bereid om te ondersteunen. Je neemt initiatief, werkt zelfstandig en voelt je verantwoordelijk voor het eindproduct. Daarnaast wil je graag actief bijdragen aan ons scrumteam en de kwaliteit van onze producten. Verder:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • 2+ jaar ervaring als visual, interaction of user interface designer;
 • Ervaring met ontwerpen voor webapplicaties en apps, aantoonbaar met een geweldige portfolio;
 • Kennis van ontwerptheorieën en design patterns;
 • Bekwaam in het gebruik van de nieuwste ontwerp- en prototyping-tools;
 • Je voelt je verantwoordelijk, bent leergierig en wil je graag verder ontwikkelen;
 • Je bent proactief en hebt goede communicatieve vaardigheden;
 • Ervaring met het ontwikkelen van complexe digitale producten, user flows en usability tests is een pre.

Hoe word ik een CAD & Co'er in 6 stappen?

Stap 1

Stuur jouw sollicitatie met cv naar solliciteren@cadcompany.nl.

Stap 2

We bellen je op voor een introductie en maken een afspraak.

Stap 3

In een eerste gesprek maken we kennis met elkaar en kom je alles te weten over CAD & Company.

Stap 4

Je krijgt van ons een uitdagende case die we bespreken in ons tweede gesprek.

Stap 5

In het tweede gesprek maak je kennis met je toekomstige manager.

Stap 6

Je ontvangt een contractvoorstel waar je blij van wordt. Nu alleen nog even tekenen en we heten je van harte welkom als CAD & Co'er!

Interesse?

Ben jij de enthousiaste visueel/user interface designer die wij zoeken? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. We kijken uit naar jouw reactie!

Cookiestatement
arrow_drop_up arrow_drop_down