Vastgoed basispakket

Een BIM-model geeft een overzicht van alle elementen met hoeveelheden, materiaal en afwerkingen. Dit overzicht kun je bijvoorbeeld koppelen aan een meerjarenonderhoudsplanning (MJOP). Ideaal om aan de hand van het BIM-model jaarlijks te bepalen welke onderdelen je gaat onderhouden. Daarnaast geeft dit inzicht in de status van de andere onderdelen. 

AEC Collection

De Autodesk Architecture, Engineering & Construction (AEC) Collection biedt een uitgebreid pakket aan BIM-hulpmiddelen. De AEC Collection helpt ontwerpers en constructeurs in de bouw, infra en installatie om projecten sneller, eenvoudiger en efficiƫnter te beheren en op te leveren.

Basiscursus Revit

Basiskennis van Revit is essentieel om deze nieuwe manier van werken te doen slagen. Wij trainen je in de basiskennis van dit pakket. In deze vierdaagse cursus leer je hoe je een Revit-model opbouwt en hoe je verschillende objecten, zoals muren en deuren, aan het model toevoegt. 

E-learning bibliotheek

E-learning biedt een flexibele leeromgeving. Leren wanneer het jou uitkomt. Op je laptop of op je tablet. Thuis of op kantoor. E-learning kan overal. Bij dit starten met BIM pakket krijg je 1 jaar toegang tot de bibliotheek van de CAD & Company e-learning inclusief o.a. Autodesk en Microsoft Office. Hiermee krijg je de beschikking over ruim 100 e-cursussen, zoals Revit en Navisworks. Handig als naslagwerk!

IT-infrastructuur & onderhoud

Voordat je start wil je er zeker van zijn dat jouw IT-omgeving goed ingericht is met de juiste structuur. Wij adviseren de omgeving die bij jouw organisatie past. Zo ben je er zeker van dat alles soepel en goed draait. Ook na installatie staan wij voor je klaar met het IT-onderhoudspakket zodat jij zorgeloos het maximale uit jouw ontwerp kunt halen. Dit is allemaal onderdeel van het basispakket.

Meer informatie

Wil je meer weten over het vastgoed basispakket of een offerte aanvragen? Laat je gegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.