autodesk-acc-issues

Webinar: Effectief werken met Issues in de ACC

Met Collin van Kooten

Collin van Kooten

Dinsdag 17 oktober 2023 15.00 - 16.00 uur

Volg alle problemen, van ontwerp tot overdracht, op één plek.

Ontdek in dit webinar alle mogelijkheden van het werken met Issues in de Autodesk Construction Cloud. Creëer in een paar snelle stappen Issues en koppel deze aan de verantwoordelijke personen om problemen sneller en met meer transparantie op te lossen. Maak Issues visueel door het zetten van pinnen en het toevoegen van foto’s of bestanden. Leg via aangepaste velden, specifieke gegevens voor elk probleemtype vast. Door sorteren en filteren vind je dan snel de problemen die je zoekt.

Altijd de nieuwste projectgegevens binnen handbereik
Maak gebruik van de intuïtieve mobiele app om problemen vanaf de werklocatie te maken, bij te werken en bij te houden, zelfs als je offline bent. Met mobiele synchronisatie op Autodesk Construction Cloud heb je altijd de nieuwste projectgegevens binnen handbereik.

Genereer en deel probleemrapporten
Krijg daarnaast meer inzicht door een samenvatting of gedetailleerd probleemrapport en deel deze eenvoudig, zelfs met niet-leden. Houd volledige controle over het probleembeheer met geplande rapporten, zoals een wekelijks clashrapport.

Verbeter de algehele projectefficiëntie en kwaliteit
Kies ook voor een gestructureerde en geïntegreerde aanpak voor het identificeren en oplossen van problemen in bouwprojecten. Dit helpt je bij het verbeteren van de algehele projectefficiëntie, het minimaliseren van vertragingen en het waarborgen van de kwaliteit en veiligheid van het project.

Leer effectief werken met Issues

In dit webinar toont Collin van Kooten je de mogelijkheden van het werken met Issues in de Autodesk Construction Cloud. Onder meer de volgende onderwerpen komen aan bod:


  • Creëer en visualiseer problemen
  • Werk met issue-types, statussen en prioriteiten
  • Werk vanuit een issue-template
  • Exporteer via een BCF
  • Beheer alle problemen op mobiel
  • Genereer en deel probleemrapporten