meer inzicht in data met bi-dashboard-voor-de-acc

Online webinar: Meer data inzicht en controle met 
BI-Dashboards voor de ACC

Met Collin van Kooten & Chris van der Fluit

Collin van Kooten

Dinsdag 12 december 15.00 - 16.00 uur

Haal jij als projectleider of -manager het maximale uit al je projectdata?
Nu bouwteams de traditionele papieren workflows langzaam beginnen te verlaten en de digitale wereld meer en meer beginnen te omarmen, wordt er iedere dag meer data verzameld. En de bouwsector genereert een enorme hoeveelheid data. Heel waardevol voor bouwteams! Maar weet jij als projectleider of -manager al het maximale uit deze data te halen? 

Van een enorme hoeveelheid data naar een betere besluitvorming
Business Intelligence (BI) staat kort gezegd voor het verzamelen van alle data, die vervolgens wordt omgezet in bruikbare informatie. Via een BI-Dashboard maak je data begrijpelijk en krijg je inzicht in alle overkoepelende informatie van jouw projecten. Hierdoor ontdek je patronen, trends en verbanden in jouw projectgegevens.

Overkoepelende analysen van al je projecten
Zo komt die fout naar boven die in elk project opnieuw gemaakt wordt. Of merk je dat issues in een specifieke categorie steeds terugkomen. Misschien staan er bij een bepaalde onderaannemer op verschillende projecten wel veelvuldig taken open, worden RFQ's niet goed verwerkt of wordt de planning vaak niet gehaald. Een BI-Dashboard geeft je inzicht.

Power BI Connector standaard inbegrepen in de ACC
De Power BI Connector zit standaard in de Autodesk Construction Cloud (ACC) collection. Wil jij ook overkoepelende analyses kunnen maken van al je projecten? Volg dan het webinar van Chris en Collin. Zij zorgen ervoor dat jij meer uit je ACC collection haalt!

Werk jij nog niet met de Autodesk Construction Cloud?
Sluit ook dan gerust aan bij dit webinar om kennis te maken! Na het webinar is er voldoende tijd om vragen te kunnen stellen aan onze experts.

Aanmelden
Volg dit webinar en schrijf je vandaag nog in. Wij zien je graag dan.

'Maak jouw projecten efficiënter, nauwkeuriger en succesvoller'