pillr compliance

Online webinar: Voldoe met jouw BIM-modellen aan standaarden in de branche

Met Bas van Berkum

Bas van Berkum

Dinsdag 11 juli 14.00 - 15.00 uur

Hoe zorg je ervoor dat je zeker weet dat jouw BIM-modellen voldoen aan de standaarden in de branche? En hoe doe je dit zonder dat het veel tijd kost? Het wordt steeds moeilijker om de kwaliteit van jouw BIM-modellen te waarborgen. De oorzaak: complexere modellen, modelleerstandaarden, Informatie Levering Specificaties (ILS) en diverse stakeholders binnen een project. 


Laat automatische regelsets voor jou werken en maak het visueel inzichtelijk

In dit webinar laat Bas zien hoe je makkelijk regelsets kunt inrichten en deze eenvoudig voor jou kunt laten werken! Zo kun je problemen snel identificeren, beheren en communiceren. Dit gebeurt door jouw BIM-modellen automatisch te controleren en te valideren. Daarnaast leer je hoe je dit visueel inzichtelijk kunt maken zodat het allemaal super overzichtelijk wordt.

Resultaat al na 1 dag!
Wist je dat jouw bedrijf al in 1 dag getraind kan worden in Pillr zodat jullie direct aan de slag kunnen? Met als resultaat:

  • Makkelijker kunnen samenwerken met interne- én externe partners.
  • Sneller BIM-modellen kunnen controleren op regelsets zoals de BIM basis ILS of juist geheel op maat voor jouw bedrijf!
  • Data van BIM-modellen kunnen standaardiseren en deze visueel inzichtelijk kunnen maken


Meer dan 42.500 BIM-modelfouten ondervangenAl bijna 4.000 gebruikers gingen je voor en meer dan 42.500 BIM-modelfouten zijn ondervangen met Pillr: het meest complete cloudplatform voor BIM-compliance en -coördinatie. 

logo-pillr