digitalisering-acc-samenwerken-bouw

Online workshop: Een gebouw maken dat doe je samen
leer efficiënter omgaan met documenten

Met Chris van der Fluit en Collin van Kooten

Chris van der Fluit

Dinsdag 08 augustus 14.00 - 15.30 uur

Een gebouw maak je niet alleen. Daar heb je elkaar voor nodig. Tientallen zo niet honderden 3D- (BIM)modellen, CAD-tekeningen en pdf’s worden heen en weer gestuurd tijdens een project. Vaak zien wij dat dit nog via email, Sharepoint, Wetransfer of wellicht een opengestelde server gaat.


Controle over de documentenstroom

Maar dan. Heb ik het juiste bestand geselecteerd? En is dit zeker weten de juiste versie? Zodra het bij de ontvanger ligt heb je geen zicht meer op het document… Wie heeft er aanpassingen in gedaan voordat ik het weer terugkrijg? Wist je dat je iedere week wel een uur kunt besparen, alleen al op dit verzendproces?


Centraal werken is de sleutel tot succes
Hoe dus liever? Centraal!! Samenwerken in hetzelfde cloudplatform. Zo weet je precies wie wat heeft gedaan en werkt iedereen altijd met de laatste versie. Ook heeft iedere relatie de juiste rechten op mapniveau. Zo mag de één het bestand alleen bekijken en de ander het ook aanpassen. Daarnaast kunnen alle opmerkingen (van soms meer dan 20 relaties!) altijd rechtstreeks in één en hetzelfde bronbestand gemaakt worden. Wel zo handig!


Wat biedt een cloudgebaseerd Data Management Systeem jou nog meer?
Als jullie je proces zo goed kunnen standaardiseren dan gaat alles veel beter en sneller. In deze workshop gaan we hier dieper op in en laten we uitgebreid zien wat een cloudgebaseerd DMS nog meer voor jou kan betekenen. Zoals:

  • Checklisten: het borgen kwaliteit d.m.v. real-time inzicht vanuit 1 systeem.
  • Taakbeheer: het krijgen van inzicht in alle taken en activiteiten van partners. Hierdoor kun je supersnel schakelen.
  • Goedkeuringsflows: het voorkomen van correcties achteraf omdat er op de bouwplaats nog een document rondzwerft waardoor fouten en faalkosten ontstaan.


Schrijf je vandaag nog in

Wij zien je graag dan!

Lees het verhaal van Bouwbedrijf Vrolijk

Ben je nieuwsgierig naar een voorbeeld uit de praktijk? Bouwbedrijf Vrolijk heeft samen met CAD & Company een vergaande digitalisering doorgevoerd. Door over te stappen op een cloudomgeving besparen zij tijd en minimaliseren zij faalkosten van hun projecten. Lees hier het hele verhaal.

autodesk-construction-cloud-acc-3

Datum

Dinsdag 08 augustus

Tijd

14:00 - 15:30

Locatie

Online

Kosten

Gratis