Configuratiebeheer van machines in het veld

Online webinar: Goed configuratiebeheer van 
machines in het veld

Met Niels Smit

Niels Smit

Dinsdag 19 december 2023 10.00 - 11.00

Werk jij binnen de maakindustrie? En ervaar je in jouw organisatie uitdagingen om versies of configuraties van machines of producten in het veld bij te houden? Dan is dit webinar een must voor jou!

Goed configuratiebeheer - alle informatie op één centrale plek
Het bijhouden van machineversies en configuraties is niet alleen maar een administratieve taak, maar een strategische noodzaak. Vaak wordt cruciale informatie verspreid bewaard in Excel of ERP-systemen, wat kan leiden tot inefficiëntie, fouten en zelfs vertragingen in besluitvorming. Veel beter is een geïntegreerde oplossing die jouw organisatie in staat stelt om deze informatie op één centrale plek te beheren, inclusief geavanceerd BOM-beheer.

Een webinar vol praktische informatie

Tijdens dit webinar duiken we dieper in het specifieke aspect van configuratiebeheer binnen Autodesk Fusion 360 Manage. We laten we zien hoe dit PLM-systeem een belangrijke rol kan spelen bij het effectief beheren van versies en configuraties van machines. Wat kun je verwachten?

  • Een korte verkenning van het belang van configuratiebeheer in de maakindustrie.
  • Praktische demonstraties van de mogelijkheden van Fusion 360 Manage voor nauwkeurig versie- en configuratiebeheer.
  • Inzicht in hoe je deze cruciale informatie centraal kunt bijhouden en delen, wat leidt tot verbeterde traceerbaarheid en snellere besluitvorming.


Doelgroep
Dit webinar is bedoeld voor engineeringmanagers, productmanagers, configuratiemanagers en andere professionals die betrokken zijn bij het leveren en onderhouden van machines in de maakindustrie.


Dinsdag 19 december van 10.00 - 11.00 uur

Online via Microsoft Teams 

Gratis deelname