Bouwplaats coördinatie

Bouwplaats coördinatie

Je loopt op de bouwplaats en wilt ondertussen jouw BIM-model bekijken. Er is alleen een een papieren versie van de plattegrond, aanzicht of detail beschikbaar. In de keet is wel een computer beschikbaar met informatie. Maar hiervoor moet je eerst teruglopen en een printje maken, wat extra tijd kost. Herkenbare situatie? Gelukkig kan het tegenwoordig simpeler, sneller en nauwkeuriger. Download een relevante app op je tablet of smartphone en beschik op elk moment over up-to-date 2D- en 3D-informatie. Zo is slechts één versie van de waarheid beschikbaar op één plek voor alle belanghebbenden. Controleer eenvoudig de bouwvoortgang en verhoog de kwaliteit. Maak jouw 'Digital Twin' en bespaar niet alleen tijd, geld en energie maar verhoog ook de kwaliteit en verbeter de samenwerking. 

BIM 360 Build

BIM 360 Build

BIM 360 Build helpt jou om projecten op tijd en tegen hogere kwaliteit op te leveren. Checklijsten vul je volledig digitaal in met jouw mobiel of tablet. Wijs incidenten direct toe aan de verantwoordelijke en leg dit automatisch vast in het systeem. Verduidelijk het incident met een foto en markering gekoppeld aan de tekening.

Klassikale cursus

Cursus BIM 360 Build

Wij trainen je in het gebruik van BIM 360 Build. De maatwerkcursus baseren wij op een real time project. Na deze cursus ben je in staat om: 

  • Controlelijsten te maken
  • Bouwplaatsissues aan te maken en afhandelen
  • Uitvoerdersdagboek bij te houden
  • Volgen en traceren van elementen
Begeleiding

Begeleiding

Wij begeleiden jou tijdens het implementatietraject. Het eerste project zetten wij voor je op. Tijdens dit project leiden wij jouw key-user ook direct op. Bij een tweede project neemt de key-user de leiding en kijken wij op de achtergrond mee. Gedurende het project monitoren wij het gebruik van bouwplaatscoördinatie. 

Meer informatie

Wil je meer weten over bouwplaats coördinatie of een offerte aanvragen? Laat je gegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.