Papierloos bouwen

Papierloos bouwen

De bouw, installatie en civiele techniek maken nog steeds veel gebruik van papier. Papieren bouwtekeningen worden regelmatig gekopieerd en meegenomen naar de bouwplaats. Nieuwe bijgewerkte versies zijn niet altijd direct beschikbaar. Het gevaar is dat je hierdoor werkt met verouderde versies en dus met verkeerde informatie. Handmatig actualiseren van tekeningen is een tijdrovende en vooral foutgevoelige handeling. Door de inzet van BIM en nieuwe technologie, zoals de smartphone en tablet, reduceer je het gebruik van papier sterk. Start vandaag nog met papierloos bouwen. Meer weten? Download dan het whitepaper: Papierloos bouwen

BIM 360 Docs

BIM 360 Docs

BIM 360 Docs is de cloudoplossing voor documentmanagement van projecten. Met het complete projectteam beheer je alle documenten van ontwerp tot en met uitvoering. Bekijk op jouw mobiel of tablet altijd de meest actuele versie van 2D-tekeningen en 3D-modellen.

Klassikale cursus

Cursus BIM 360 Docs

Wij trainen je in het gebruik van BIM 360 Docs. Deze maatwerkcursus baseren wij op jouw real time project. Na deze cursus ben je in staat om: 

  • BIM 360 Docs inrichten 
  • Teamleden uitnodigen
  • Rechtenstructuur aanmaken
Begeleiding

Begeleiding

Wij begeleiden en adviseren je tijdens het hele implementatietraject van papierloos bouwen. In een real time project gaan we samen aan de slag met het aanmaken van accounts, inrichten van een project, opzetten van de workflow en stellen we de rechtenstructuur in. 

Meer informatie

Wil je meer weten over papierloos bouwen of een offerte aanvragen? Laat je gegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.