NTI Group verwelkomt de Diatec Group
21 november 2023 
2 min. leestijd

NTI Group verwelkomt de Diatec Group

NTI Group, Europa’s toonaangevende software- en dienstenleverancier voor de bouw, ontwerp- en de maakindustrie heeft op 20 november 2023 de overname van de Diatec Group aangekondigd. De Diatec Group is de grootste Autodesk-partner van Ierland.

De NTI Group (‘NTI’) is verheugd de overname van de Diatec Group aan te kondigen. NTI is één van de grootste Autodesk-partners en dit partnerschap versterkt niet alleen de positie van NTI in de Republiek Ierland, maar vormt ook de basis voor groei en nog betere ondersteuning voor klanten in de Ierse Republiek. De overname is de vijfde overname van de NTI Group dit jaar.

De Diatec Group is de grootste Autodesk-partner van Ierland en een Autodesk Platinum Solutions aanbieder voor de Architectuur, Egineering & Constructiesector, met de focus op de digitalisering van de bouw, waarbij zij klanten helpen met nieuwe technologieën, implementatie, ontwikkeling, training en advies. De Diatec Group werd opgericht in 1984 en heeft vandaag de dag meer dan 50 medewerkers in Dublin, Cork, Galway en Belfast. Met deze nieuwste acquisitie is NTI met ruim 700 medewerkers gevestigd in 12 landen.

Verdere uitbreiding in de Republiek Ierland

“Het verstevigen van dit partnerschap met de Diatec Group is een belangrijke stap voorwaarts op de Ierse markt”, zegt Steen Alexander, CEO van NTI Group. “We zijn ervan overtuigd dat de combinatie van capaciteiten van onze organisaties waarde creërt voor onze klanten. Samen gaan we onze expertise bundelen om voorop te kunnen lopen in de bouwindustrie en bouwprofessionals innovatieve softwareoplossingen te bieden. We zijn pas vorige maand op de Ierse markt betreden en ik kijk er naar uit nieuw partnerschap en de synergieën die hieruit zullen voortvloeien!".

Onderdeel worden van een NTI Group en samenwerken

david-harpur-diatec-group“We zijn verheugd om ons aan te sluiten bij de NTI Group, een sterke Europese partner, die onze visie deelt om de beste service, ondersteuning en consultancy te bieden. We hebben een groot aandeel in de Autodesk Construction Cloud markt en kijken ernaar uit om onze klanten nog beter te ondersteunen via NTI’s uitgebreide netwerk van technische experts, platformintegratie en unieke IP”, zegt David Harpur, Managing Director van Diatec.

Jesper Kalko, directeur van NTI Group, voegt toe: “Een warm welkom aan onze nieuwe klanten en collega's! We kijken uit naar een solide samenwerking waar we ons aanbod blijven uitbreiden en onze klanten blijven ondersteunen. Bij NTI blijven we toegewijd om de sterke band met onze klanten te onderhouden en hen de tools te bieden die ze nodig hebben om te slagen in een steeds competitiever wordende markt.”

NTI Group

De NTI Group is een Autodesk Platinum Partner en een van de grootste Autodesk-partners in Europa met een omzet van meer dan 280 miljoen euro en meer dan 700 medewerkers in Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, IJsland, Italië, Noorwegen, Spanje, Zweden, Verenigd Koninkrijk, Nederland en de Republiek Ierland. NTI Group is een toonaangevende full-service leverancier van digitale oplossingen voor de bouw-, ontwerp- en productie-industrie in heel Europa. Voor meer informatie: https://nti-europe.com

Diatec Group

The Diatec Group is een Autodesk Platinum Partner met een omzet van meer dan 30 miljoen euro. De belangrijkste focus van Diatec ligt op de AEC (Architectural, Engineering & Construction) sector in Ierland. Voor meer informatie bezoek: https://diatec.ie/.

Tot slot

Door de Europese samenwerking hebben wij alle specialisten in huis. Hierdoor kunnen wij jou als klant optimaal bedienen bij uitdagingen in de markt. Vragen? Neem dan gerust contact met ons op.


Reactie plaatsen