Aan de slag met Autodesk Docs!

Ga vandaag nog kosteloos naar de cloud om je projectdocumentatie toegankelijk te maken voor de gehele organisatie.

Start met hybride werken

Verbeter de samenwerking met je projectteam, werk altijd met de laatste versie en vergelijk deze met de uitgebreide vergelijkingstool. Open je Revit-, Autocad-, Civil 3D- of Plant 3D modellen direct vanuit de cloud. Gebruik de 2D en 3D-viewer om direct inzicht in jullie project te krijgen, zonder de applicatie te hoeven openen. Al deze handige tools zijn nu geheel kosteloos beschikbaar!

Kostenloos werken in de cloud

Vanaf begin dit jaar heeft iedereen met een AEC-collectie licentie toegang tot Autodesk Docs. Hierdoor heb je (zowel met een single- als multi-user licentie) kosteloos de mogelijkheid om Autodesk Docs van de Autodesk Construction Cloud te gebruiken. Maar hoe activeer je het Autodesk Docs platform eigenlijk? In dit blog leg ik je dat in 3 simpele stappen uit.

Stap 1:

Je moet in bezit zijn van een AEC-collectie om kosteloos gebruik te kunnen maken van Autodesk Docs.

Stap 2:

Voor contractbeheerders van single-user licenties van de AEC-collectie, wordt Autodesk Docs weergegeven als een product onder de AEC-collectie. Voor contractmanagers van abonnementen met multi-users, wordt Autodesk Docs weergegeven als een apart regelitem in Autodesk Account.

Ga als contractbeheerder naar manage.autodesk.com om Autodesk Docs te activeren en log in met je Autodesk account.

  1. Navigeer naar User Management -> By User en selecteer het account waar je Autodesk Docs aan wilt koppelen.
  2. Selecteer de Architecture, Engineering & Construction Collection.
  3. Activeer het Autodesk Docs product aan de rechterzijde tussen alle beschikbare Autodesk AEC producten en druk op Save Change

Stap 3:

Je bent klaar om aan de slag te gaan! Je kunt nu acc.autodesk.com bezoeken en inloggen om Autodesk Docs te gebruiken, projectdocumentatie op te slaan en toegang te verlenen aan jullie projectbetrokkenen.

Tot slot

Wil je meer informatie over de mogelijkheden rondom het Autodesk Construction Cloud platform? Wat kan het platform voor jouw organisatie betekenen? Welke knelpunten kan het voor jouw organisatie oplossen? Plan dan een gratis adviesgesprek in met Dokter Docs of neem contact met ons op.

Reactie plaatsen