CAD & Company treedt vol trots toe tot Europese NTI Group
19 november 2019 
1 min. leestijd

CAD & Company treedt vol trots toe tot Europese NTI Group

De afgelopen jaren is CAD & Company heel hard gegroeid. Door volop te investeren in onze professionals, onze klanten en digitaal werken hebben wij jaar na jaar een groei van meer dan 25% neergezet. Met deze groei veranderen ook de uitdagingen. Daarom hebben wij ervoor gekozen om te fuseren met de NTI Group en onderdeel te worden van de Europese NTI-familie.

Veranderingen

Onze klanten worden groter en werken niet alleen in de Benelux, maar ook in meer landen. De technologische veranderingen zijn fors. En het belangrijkste, onze uitdagingen als maatschappij zijn enorm aan het wijzigen.  Onze ontwerpen en de processen daaromheen moeten veel slimmer en vooral veel duurzamer worden. Denk hierbij aan het verminderen van materiaalgebruik, de verlaging van het CO2-verbruik en het elektrificeren van de industrie. Dit zijn enorme veranderingen voor onze maatschappij, voor onze professionals en zeker ook voor jou als klant. Als wij volop met deze uitdagingen aan de slag willen gaan, moet er stevig worden geïnvesteerd en opgeschaald en moeten wij Europees nadenken en handelen. Technologische ontwikkelingen zoals Smart Industry 4.0, Digital Twins, BIM en het Europese BIM-protocol vragen om Europese samenwerking om onze klanten optimaal te blijven bedienen.

Europese Partner

De grote vraag is dan natuurlijk ‘hoe gaan wij een Europese partner worden voor onze klanten’? Wij hebben er voor gekozen om te fuseren met de NTI Group. NTI is een gezonde, sterke Autodesk Platinum Partner met dezelfde cultuur en normen en waarden als CAD & Company. Het is een familiebedrijf met in totaal 340 professionals, 100 miljoen omzet en een zeer gezonde balans. NTI Group behoort tot de top 3 van Autodesk Platinum partners en heeft 27 vestigingen in 6 landen: Denemarken, Noorwegen, Zweden, IJsland, Duitsland en nu ook Nederland. Met deze fusie kunnen wij verder groeien en met onze klanten Europa in. Daarbij rollen wij ook onze softwareoplossingen zoals Pillr en de CAD-ERP Connector Europees uit en komen de NTI softwareoplossingen voor onder andere Revit en Inventor ook beschikbaar voor jou als klant.

Inforgraphic NTI

Vertrouwen

Wij gaan vol vertrouwen verder met CAD & Company en zijn “Proud to be part of NTI”. NTI kiest voor een decentrale organisatie met lokale kennis en kunde. Dat houdt in dat je zaken blijft doen met dezelfde mensen die nu onderdeel zijn van een team met ruim 340 collega’s in zes Europese landen. Heb je hier vragen over? Neem gerust contact op. Ik beantwoord ze graag.

Bijlage

Reactie plaatsen