CADsys onderdeel van de NTI Group
22 september 2020 
2 min. leestijd

CADsys onderdeel van de NTI Group

Sinds vorig jaar november is CAD & Company onderdeel van de NTI Group. Samen hebben we een sterke Europese basis en kunnen we sneller innoveren dan ooit. Samen groeien we hard binnen Europa. Zo is afgelopen maand het Duitse bedrijf CADsys trots onderdeel geworden van de NTI Group! Met deze fusie heeft NTI 365 medewerkers in kantoren in Denemarken, Duitsland, IJsland, Noorwegen, Zweden en natuurlijk Nederland.

Steen Alexander (CEO van NTI Group) over de overname van CADsys

“Het feit dat CADsys nu onderdeel is van NTI is een duidelijke versterking van onze positie om de Duitse markt op de best mogelijke manier te bedienen. CADsys heeft de afgelopen 30 jaar een solide basis gelegd en draagt bij aan onze huidige aanwezigheid in Duitsland. Ze hebben veel kennis op het gebied van onder andere Industry 4.0 en BIM. Als onderdeel van de NTI Group heeft ook CADsys nu een sterk kennisnetwerk met specialisten tot hun beschikking om de klanten nog beter te bedienen. Dit draagt bij aan onze visie om één van Europa’s grootste en leidende kennisorganisatie met diensten en oplossingen voor de maakindustrie te worden.”

Steen Alexander (links) & Gerald Leonhardt (rechts)

Sterke punten en competenties combineren

Gerald Leonhardt, CEO van CADsys ziet enorme kansen met de overname. “CADsys is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Ook onze klanten groeien. Zij breiden hun diensten uit, introduceren nieuwe technologieën en vergroten het aantal locaties in Duitsland en Europa. Deze groei zorgt ook voor snelle ontwikkelingen van nieuwe productieprocessen, producten en nieuwe gedigitaliseerde werkprocessen. We willen de nodige specialistische kennis en onze professionele sterktes bij NTI brengen en tegelijkertijd gebruik maken van de synergieën binnen de groep. Dankzij de uitbreide en gebundelde expertise van specialisten kunnen we blijven voldoen aan de toekomstige eisen van onze klanten en kunnen we diensten van zeer hoge kwaliteit blijven leveren. Naast de professionele component was voor mij ook de bedrijfscultuur van de NTI Group een doorslaggevend punt voor de fusie. De focus op lokale verantwoordelijkheden en beslissingen zorgt ervoor dat we ons ook in de toekomst zeer dynamisch kunnen blijven ontwikkelen.”

NTI’s groeitraject binnen Europa

Jesper Kalko, eigenaar van NTI, zegt: “Onze groeistrategie is voor ons erg belangrijk om in de topklasse van Europese Autodesk Platinum-partners te blijven en om onze klanten te ondersteunen met een zo sterk mogelijk team. De fusie met CADsys vergroot onze aanwezigheid op de Duitse markt, dat geografisch zeer groot is. Bovendien maken de focus en competenties van CADsys binnen BIM NTI tot een nog sterkere partner. We kijken ernaar uit om onze nieuwe collega’s te verwelkomen in de NTI-familie en om de samenwerking met de klanten van CADsys voort te zetten. “

Steen Alexander, Gerald Leonhardt & Jesper Kalko

Over de NTI Group

De NTI Group behoort tot de top 3 van Autodesk Platinum partners en heeft inmiddels 29 vestigingen in 6 landen: Denemarken, Noorwegen, Zweden, IJsland, Duitsland en Nederland. Door de Europese samenwerking hebben wij alle specialisten in huis. Hierdoor kunnen wij jou als klant optimaal bedienen bij uitdagingen in de markt. Neem dan gerust contact met ons op.

Reactie plaatsen