Eva de Groot en Tom Teillers nieuwe Managing Directors van NTI CAD & Company Group
09 juni 2022 
2 min. leestijd

Eva de Groot en Tom Teillers nieuwe Managing Directors van NTI CAD & Company Group

NTI CAD & Company Group stelt Eva de Groot en Tom Teillers aan als nieuwe Managing Directors per 1 juli 2022. Beide vertegenwoordigen op dit moment een rol in het managementteam en zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing. Zij volgen Rob Oud, inspirator en de huidige algemeen directeur hierin op. Rob Oud blijft beschikbaar als adviseur voor het nieuwe directieteam.

Eva de Groot heeft een achtergrond in marketing en is ruim 5 jaar werkzaam bij CAD & Company. Gestart in de rol van Marketing Manager is zij daarnaast verantwoordelijk voor Customer Succes en Operatie. Ook Tom Teillers werkt al geruime tijd bij CAD & Company. Met zijn achtergrond in de werktuigbouw is hij in 2016 gestart als manager van de business unit industrie. Sinds 2018 is hij Manager Sales en hiermee verantwoordelijk voor zowel Sales als Business Development.

Om de continuïteit van CAD & Company voor de medewerkers en klanten te waarborgen en daarmee te zorgen voor een stabiele overgang is NTI CAD & Company al geruime tijd bezig met de opvolging van Rob Oud. De afgelopen weken is dit in alle rust afgerond. In de dagelijkse praktijk verandert er weinig voor de buitenwereld omdat Eva de Groot en Tom Teillers al een groot gedeelte van de dagelijkse besturing op zich nemen, samen met financieel directeur Mike Smit.

Rob Oud heeft in 1994 CAD & Company opgericht dat sinds 2019 onderdeel is van de NTI Group. Rob Oud: “Na ruim 28 jaar is voor mij het moment gekomen om een stap terug te doen en mij op andere ontwikkelingen te richten. Ik ben ontzettend trots dat Eva en Tom mij opvolgen en ik heb het volste vertrouwen in hen. Ik laat NTI CAD & Company in zeer goede en capabele handen achter waarbij ik ervan overtuigd ben de organisatie een geweldige toekomst tegemoet gaat”.

Steen Alexander, CEO NTI Group, voegt toe: “Wij heten Eva en Tom van harte welkom in het nieuwe directieteam. We zijn verheugd dat dit capabele team aan het roer staat voor de toekomstige stappen op onze reis in Nederland. Tegelijkertijd ben ik blij dat dit geen afscheid is van Rob, maar een warm welkom in zijn nieuwe rol als adviseur.” 

“Ik heb er ontzettend veel zin in om deze uitdaging samen met Tom en onze financieel directeur Mike Smit aan te gaan. Met een fantastisch team van CAD & Co’ers, de ondersteuning en het vertrouwen vanuit de NTI Group en de goede samenwerking met onze klanten en partners zie ik deze uitdaging vol vertrouwen tegemoet” zegt Eva de Groot.

Tom Teillers vervolgt: “De afgelopen jaren hebben Eva en ik de mogelijkheid en vrijheid gekregen om de rol van CAD & Company voor de Nederlandse bouw en maakindustrie te versterken. We kijken ernaar uit om dit in onze nieuwe functie voort te zetten. Eva, Mike en ik zijn al jaren goed op elkaar ingespeeld, daarom kijk ik met veel energie en vertrouwen naar de toekomst. CAD & Company is een prachtig bedrijf om voor te werken. Samen met al onze collega’s blijven wij onze klanten helpen met automatisering en innovatie.”  

Reactie plaatsen