Even voorstellen: een nieuwe etappe in het NTI CAD & Company avontuur
09 juni 2022 
3 min. leestijd

Even voorstellen: een nieuwe etappe in het NTI CAD & Company avontuur

Ruim 5 jaar geleden begon mijn avontuur bij NTI CAD & Company. In de afgelopen jaren ben ik als MT lid verantwoordelijk geweest voor Marketing, Customer Succes en sinds vorig jaar ook voor de Operatie. Nu begin ik aan de volgende etappe in dit avontuur. Samen met Tom Teillers neem ik het stokje over van onze inspirator Rob Oud, die beschikbaar blijft als adviseur, en starten wij per 1 juli met onze nieuwe uitdaging als Managing Directors.  

Bouwen aan de toekomst

Met het directie- en managementteam is er continu gewerkt aan een stevige en stabiele basis. Sinds 2019 zijn we onderdeel van de NTI Group en hiermee de grootste Autodesk Platinum Partner in Europa. We behoren tot de top 10 consultancy bedrijven in Nederland op het gebied van digitale transformatie. Kortom, er staat nu een gezond bedrijf met een ambitieuze groeistrategie. Vanuit deze uitgangspositie zijn wij klaar om verder te bouwen aan onze toekomst en de toekomst van de Nederlandse bouw en maakindustrie.   

Grote vraagstukken in de Nederlandse bouw en maakindustrie

In de afgelopen vijf jaar heb ik de ontwikkeling van de Nederlandse bouw en maakindustrie van dichtbij meegemaakt en onderdeel mogen zijn van de groei maar ook uitdagingen in deze branche. Hoe kun je meer doen met dezelfde mensen? En hoe verhoog je dan de capabiliteit van dezelfde mensen? Om te groeien heb je namelijk mensen nodig. Hoe moet je omgaan met steeds complexere wet- en regelgeving? Hoe organiseer en optimaliseer je de samenwerking met opdrachtgevers, leveranciers en partners? O.a. BIM, ETO, CTO, duurzaamheid, cybersecurity, circulariteit en voldoen aan continu aangescherpte wet- en regelgeving vragen om goede samenwerking, het juiste kennisniveau en de juiste inzet van nieuwe en bestaande technologieën. Het zijn allemaal vraagstukken waar wij dagelijks mee bezig zijn. 

Wij zijn er voor jou

De digitale transformatie is in volle gang en bij CAD & Company coachen wij jou en jouw organisatie om het maximale uit jouw ontwerp te halen en jou te ondersteunen bij deze vraagstukken. Dat deden we al en dat blijven we doen. Wij zijn er voor jou. Wij hebben echt niet op alles direct een antwoord maar wel veel kennis in huis en optimale technische oplossingen om jou hierin te ondersteunen.  

Onze visie is ervoor zorgen dat de Nederlandse bouw en maakindustrie continu vernieuwt door het delen van onze kennis en het inzetten van nieuwe en duurzame technologieën en hiermee ook voor toekomstige generaties beschikbaar blijft. De Nederlandse bouw en maakindustrie die als werkgever, als huizenbouwer, als meewerkend voorwerp in het oplossen van klimaat en maatschappelijke thema’s bijdraagt aan de leefbaarheid van Nederland. 

Ik ga dan ook graag met jou in gesprek. Hoe en waar kunnen wij jou verder ondersteunen zodat jij en jouw organisatie voorop blijven lopen? Of wil je juist onderdeel worden van onze organisatie en ontdekken hoe wij werken? Ik bespreek het graag met je. Bijvoorbeeld tijdens één van onze evenementen maar uiteraard kun je altijd contact opnemen met mij of één van mijn collega’s.  

Elke dag 1% beter

Als ik terugkijk op de afgelopen vijf jaar heb ik ontzettend veel geleerd en de kans gehad om mij verder te ontwikkelen. Van de eerste stappen als manager tot het opzetten van nieuwe afdelingen en het optimaliseren van bestaande processen en afdelingen. Uiteraard altijd in samenwerking met en ondersteuning van alle CAD & Co’ers. Hierbij is vertrouwen in jou als mens essentieel. Vertrouwen is een aspect dat op alle fronten terugkomt in onze bedrijfsvoering. Het vertrouwen in jou als mens, het vertrouwen in jou als collega en de mogelijkheid om te leren en fouten te maken (en daar weer van te leren) is onder andere wat NTI CAD & Company onderscheidt van andere organisaties. Het is een plek waar kennis opdoen en kennis delen onderdeel is van de dagelijkse werkzaamheden. Daarbij zeggen wij wat we doen en doen we wat we zeggen. Of zoals ze in het Engels zeggen: practice what you preach. Bij alles wat wij doen vragen wij ons af: hoe kan het anders, hoe kan het beter, hoe wel? Ons motto is niet voor niets elke dag 1% beter. Dit is ook wat jij als klant terugziet in onze werkwijze en het contact met ons.  

Tot slot

Ik heb er ontzettend veel zin in om deze uitdaging samen met Tom en onze financieel directeur Mike Smit aan te gaan. Als team werken wij al jaren samen en zijn we goed op elkaar ingespeeld. Met een fantastisch team van CAD & Co’ers, de ondersteuning en het vertrouwen vanuit de NTI Group en de goede samenwerking met onze klanten en partners zie ik deze uitdaging vol vertrouwen tegemoet. 

Wil je meer weten of persoonlijk kennismaken? Neem dan gerust contact met mij op. 

Reactie plaatsen