Gratis toegang tot de cloud met de AEC-collectie!
31 maart 2021 
1 min. leestijd

Gratis toegang tot de cloud met de AEC-collectie!

De afgelopen jaren heeft Autodesk veel geïnvesteerd in zijn software. Voor desktopsoftware zoals Revit, AutoCAD en Navisworks vinden er jaarlijkse updates plaats, waardoor er weer nieuwe functionaliteiten bijkomen. Cloudsoftware zoals Fusion en BIM 360 worden continu aangepast en bijgewerkt en kennen zo nu en dan een grotere update. Maar voordat medio mei de 2022 versies van de AEC-collectie uitkomt is er al wel een nieuwe grote update die het vermelden waard is.

Autodesk Docs toegevoegd aan de AEC-collectie

Vanaf 9 februari heeft iedereen met een AEC-collectie licentie toegang tot Autodesk Docs. Hierdoor heb je (zowel met een single- als multi-user licentie) per direct en kosteloos de mogelijkheid om Autodesk Docs van de Autodesk Construction Cloud te gebruiken.

Hiermee maak je gebruik van:

  • Onbeperkte opslag van bestanden.
  • Een centrale opslag in de cloud. Hierdoor zijn je bestanden sneller en makkelijker te delen.
  • Versiebeheer voor bestanden van Autodesk producten zoals AutoCAD, Civil 3D en Revit.
  • Gratis document management systeem voor al je bestanden.
  • De basis en voorbereiding voor jouw CDE (Common Data Environment) met ISO 19650.

Het gebruik van Autodesk Docs is eenvoudig en is ideaal voor een hybride werkomgeving. Recent heb ik samen met mijn collega Chris een webinar gegeven over de mogelijkheden van Autodesk Construction Cloud en het activeren en gebruiken Autodesk Docs. Bekijk deze hier terug!

Tot slot

Heb jij al een Autodesk licentie maar nog geen cloud opslag? Upgrade dan vandaag nog jouw licentie naar een AEC-collectie en maak direct gebruik van Autodesk Docs! Wil je meer weten over Autodesk Docs, of wil je upgraden? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag.

Reactie plaatsen