NTI Group verwelkomt Blue Graphics
03 oktober 2023 
2 min. leestijd

NTI Group verwelkomt Blue Graphics

Kort na de overname van het Franse NAKO heeft de NTI Group, een van Europa’s toonaangevende software- en dienstverleners voor de bouw-, ontwerp- en productie-industrie, op 3 oktober 2023 de overname aangekondigd van Autodesk Gold Partner Blue Graphics. De NTI Group betreedt hiermee nu ook het Verenigd Koninkrijk en de Republiek Ierland.

De NTI Group (“NTI”) betreedt nu het Verenigd Koninkrijk en de Republiek Ierland door de overname van Autodesk Gold Partner Blue Graphics Ltd en Blue Graphics (Europe) Ltd (Bluegfx). NTI behoort tot de grootste Autodesk-partners.

Bluegfx is een Gold Partner van Autodesk met kantoren in het Verenigd Koninkrijk en Europa. Al meer dan twintig jaar heeft Bluegfx zich gevestigd als een vertrouwde leverancier van software, hardware en diensten aan de media- en entertainmentindustrie, en bedient het klanten die toonaangevend zijn op het gebied van visuele effecten, animatie, ontwerpvisualisatie en gaming.

Met de overnames is NTI aanwezig in 12 landen met ruim 650 medewerkers in totaal 64 kantoren.

Uitbreiding naar het Verenigd Koninkrijk en de Republiek Ierland

Steen Alexander, CEO NTI Group, zegt: “Ik ben erg trots om het nieuws te delen dat de NTI Group nu uitbreidt naar het Verenigd Koninkrijk en de Republiek Ierland. Bluegfx, met meer dan 20 jaar ervaring, tilt onze waardepropositie richting de media- en entertainmentindustrie naar een hoger niveau. Met een groeiende wereldwijde vraag naar video, gaming, animatie en visuele effecten zijn we blij dat de NTI Group nu ook een sterke partner wordt voor de media- en entertainmentindustrie.”

 Onderdeel worden van NTI Group

Matt Allen, CEO, Bluegfx – “We zijn verheugd om ons aan te sluiten bij de NTI Group, als onderdeel van ons gezamenlijkematt-allen-ceo-bluegfxdoel om media- en entertainmentactiviteiten op te bouwen in het Verenigd Koninkrijk en Europa en kijken er erg naar uit om met onze nieuwe collega’s samen te werken om de business van de groep uit te breiden. NTI brengt nieuwe diepgaande kennis, middelen en expertise die exponentiële waarde leveren aan onze klanten”.


Jesper Kalko, directeur van NTI Group, voegt hieraan toe: “Ik ben erg enthousiast dat we ons groeitraject voortzetten door uit te breiden naar het Verenigd Koninkrijk en de Republiek Ierland. Bluegfx ondersteunt klanten in het Verenigd Koninkrijk en Europa en we kijken ernaar uit om onze Europese markt te kunnen ondersteunen met ons nieuwe, versterkte team. Een warm welkom aan al onze nieuwe klanten en collega’s!”

NTI Group

De NTI Group is een Autodesk Platinum Partner en een van de grootste Autodesk-partners in Europa met een omzet van meer dan 250 miljoen euro en meer dan 650 medewerkers in Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, IJsland, Italië, Noorwegen, Spanje, Zweden, Verenigd Koninkrijk, Nederland en de Republiek Ierland. NTI Group is een toonaangevende full-service leverancier van digitale oplossingen voor de bouw-, ontwerp- en productie-industrie in heel Europa.

Blue Graphics

Blue Graphics Ltd en Blue Graphics (Europe) Ltd leveren en ondersteunen gespecialiseerde ontwerpsoftware, hardware en diensten aan innovatieve en inspirerende klanten die toonaangevend zijn op het gebied van online gaming, designvisualisatie, film en tv. Ga voor meer informatie naar: Bluegfx.com en Bluegfx.eu.

Tot slot

Door de Europese samenwerking hebben wij alle specialisten in huis. Hierdoor kunnen wij jou als klant optimaal bedienen bij uitdagingen in de markt. Vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Reactie plaatsen