NTI Group verwelkomt het Duitse CINTEG Design Solutions
21 februari 2022 
1 min. leestijd

NTI Group verwelkomt het Duitse CINTEG Design Solutions

Sinds november 2019 is CAD & Company onderdeel van de NTI Group. Samen hebben we een sterke Europese basis en kunnen we sneller innoveren dan ooit. Samen groeien we hard binnen Europa.

Vanaf vandaag is de Duitse Autodesk Gold partner CINTEG Design Solutions (CDS) onderdeel geworden de NTI Group! CINTEG Design Solutions biedt softwareoplossingen, consultancydiensten en trainingen aan bedrijven in met name de maakindustrie. Met de komst van CDS mogen we 14 nieuwe collega's verwelkomen.

De uitbreiding van de NTI Group in Duitsland

Steen Alexander, CEO van de NTI Group, is blij met de komst van CDS:

Met de komst van CDS hebben we nu 5 sterke partners in Duitsland. Onze aanwezigheid in Duitsland is de afgelopen jaren aanzienlijk toegenomen, zowel door acquisities als door de opening van ons nieuwste Duitse kantoor in Burgau (Beieren) dit jaar. De Duitse markt is belangrijk voor NTI en het is net zo belangrijk voor ons dat onze klanten lokaal worden ondersteund in de verschillende industrieën. De opname van CDS met meer dan 30 jaar bedrijfservaring is een andere belangrijke stap in deze richting. Bij het kiezen van onze partners in Duitsland is het voor ons essentieel dat we samenwerken met partners die onze visie delen en bijdragen aan de competenties in onze Groep. Het is ons doel om een solide partner te zijn voor onze klanten door hen zowel met software, consultancy als training te ondersteunen. Een warm welkom aan onze nieuwe klanten en collega's.”

NTI Group

De NTI Group is een Autodesk Platinum Partner en een van de grootste Autodesk partners in Europa met een omzet van meer dan 200 miljoen euro en meer dan 500 medewerkers in Denemarken, Duitsland, IJsland, Italië, Noorwegen, Spanje, Zweden en Nederland. De NTI Group is een toonaangevende full-service leverancier van digitale oplossingen voor de bouw-, ontwerp- en maakindustrie in heel Europa.

Tot slot

Wil je meer weten over deze overname? Lees dan het originele bericht op de website van de NTI Group.


Reactie plaatsen