NTI Group verwelkomt het Zweedse Cadcraft en zijn 50 collega's!
07 juni 2022 
2 min. leestijd

NTI Group verwelkomt het Zweedse Cadcraft en zijn 50 collega's!

Sinds november 2019 is CAD & Company onderdeel van de NTI Group. Samen hebben we een sterke Europese basis en kunnen we sneller innoveren dan ooit. Samen groeien we hard binnen Europa. De NTI Group (‘NTI’) heeft het Zweedse Cadcraft per 31 mei overgenomen. Hiermee verdubbelt de NTI Group zijn omvang in Zweden. Dit betekent dat NTI zich profileert als de toonaangevende Autodesk-partner voor de Design & Manufacturing (D&M)-industrie.

Cadcraft

Cadcraft is een Zweedse Autodesk Gold Partner met meer dan 35 jaar ervaring en 50 medewerkers. Cadcraft is actief in zowel de productie- als de bouwsector en levert software, adviesdiensten, training en digitale oplossingen voor meer efficiëntie en concurrentievermogen.

Met de overname zal de NTI Group in Zweden in omvang meer dan verdubbelen in termen van werknemers. Voor de NTI Group betekent dit dat de Scandinavische footprint aanzienlijk wordt versterkt, maar ook dat de NTI Group de grootste Autodesk-partner voor de Design & Manufacturing (D&M)-industrie in EMEA wordt.

De overname van Cadcraft

Steen Alexander, CEO NTI Group, zegt: “Ik ben erg trots om het nieuws te delen dat Cadcraft deel gaat uitmaken van het NTI-team. Ik ken Cadcraft en hun passie voor het bedienen van klanten al vele jaren, en ik kijk ernaar uit om veel nieuwe en competente mensen te verwelkomen in ons Zweedse team. Het nieuwe, versterkte NTI-team in Zweden zal NTI in staat stellen een nog sterkere technologie- en oplossingspartner te worden voor zowel bestaande als nieuwe klanten. Het maakt me bijzonder enthousiast dat Cadcraft, tot nu toe erkend als een toonaangevende leverancier van D&M-oplossingen door zijn klanten, onmiddellijk onze gecombineerde en versterkte waardepropositie verhoogt ten gunste van onze Zweedse en Europese klanten in de D&M-industrie in Europa".

Onderdeel worden van een sterke wereldwijde groep

“Cadcraft is een bekend merk en een solide bedrijf, en we zijn blij dat we een stap voorwaarts hebben gezet en ons hebben aangesloten bij een sterke wereldwijde partner als NTI. Het DNA van Cadcraft en de waarde voor onze klanten zijn altijd belangrijk voor ons geweest. Met NTI werken we samen met een sterk bedrijf waarmee we onze visies kunnen delen en elkaar kunnen aanvullen – waardoor we onze klanten nog beter kunnen ondersteunen”, legt Johan Moberg, CEO van Cadcraft, uit.

Jesper Kalko, eigenaar van NTI Group, voegt toe: "De eerste acquisitie die NTI buiten Denemarken deed, was in 2004 in Zweden. Het voelt verbazingwekkend dat we 18 jaar later nog steeds onze activiteiten in Zweden uitbreiden - dit keer door Cadcraft op te nemen in de NTI Groep. Dit versterkt onze positie in Zweden aanzienlijk en we kijken ernaar uit om onze reis voort te zetten met een nog sterker team in Zweden. Een warm welkom aan al onze nieuwe klanten en collega's!”

Tot slot

Door de Europese samenwerking hebben wij alle specialisten in huis. Hierdoor kunnen wij jou als klant optimaal bedienen bij uitdagingen in de markt. Vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Zie voor meer informatie: https://www.nti-europe.com/news/

Reactie plaatsen