NTI Group verwelkomt het Italiaanse NKE en haar 130 collega’s in Italië en Spanje!
20 september 2021 
1 min. leestijd

NTI Group verwelkomt het Italiaanse NKE en haar 130 collega’s in Italië en Spanje!

Sinds november 2019 is CAD & Company onderdeel van de NTI Group. Samen hebben we een sterke Europese basis en kunnen we sneller innoveren dan ooit. Samen groeien we hard binnen Europa. Zo is vandaag bekend geworden dat NTI Group het Italiaanse bedrijf Negroni Key Engineering Srl (NKE) overneemt. Hierdoor stappen wij per vandaag de Italiaanse en Spaanse markt op. Door Zuid-Europa toe te voegen aan Noord-Europa, breidt de NTI Group haar reikwijdte uit.

Negroni Key Engineering 

NKE, met ruim 130 werknemers, is de Autodesk Platinum Partner in Zuid-Europa met inmiddels meer dan 27 jaar ervaring vanuit 22 verschillende locaties in Italië en Spanje. NKE is actief op het gebied van productie, architectuur, en de infrastructuur-industrie, en levert naast software ook consultancydiensten, trainingen, datamanagement-oplossingen en op maat gemaakte software.

Met deze overname zal NTI in 8 verschillende landen actief zijn, en beschikken over ruim 500 werknemers verspreid over in totaal 47 verschillende locaties.

Toetreden van de Italiaanse en Spaanse markt 

Steen Alexander, CEO van de NTI Group, zegt: “Ik ben heel erg trots dat ik het nieuws over de uitbreiding van de NTI Group in Italië en Spanje kan delen. Het is een nieuw en spannend hoofdstuk voor allebei onze bedrijven. NKE heeft een solide fundering in Zuid-Europa, en gecombineerd met de sterke aanwezigheid van NTI in zowel Noord-Europa als Duitsland en Nederland, voegen we twee sterke Europese spelers samen. Het uitbreiden van NTI met NKE is de grootse overname van NTI in haar 75-jarige bestaan, en we kijken ernaar uit om van elkaar te leren om onszelf te blijven verbeteren, en om de focus te blijven houden om onze klanten van zo goed mogelijke service te voorzien.” 

Onderdeel worden van een sterke, internationale groep 

“NKE is een sterke organisatie en ons bedrijf was er klaar voor om, samen met een sterke partner, deze volgende stap te zetten  NTI en NKE delen allebei dezelfde visie en waarden – en door de overname complementeren wij elkaar niet alleen, maar bieden wij elkaar een sterke fundering om meer te kunnen bereiken, en onze klanten van nóg betere diensten te kunnen voorzien”; legt Alberto Tota, CEO van NKE, uit.

Jesper Kalko, eigenaar van de NTI Group, voegt toe: “NTI is in 1945 opgericht in Denemarken en het maakt mij enorm trots dat we in de afgelopen 75 jaar zijn gegroeid tot vestigingen in 8 verschillende landen, terwijl we onze diensten continue blijven verbeteren. Deze 75-jarige reis is fantastisch, en we kijken ernaar uit om een sterk partnerschap te vormen waar we door blijven gaan waar we goed in zijn; onze klanten voorzien van goede service en dienstverlening.”

Tot slot

Door de Europese samenwerking hebben wij alle specialisten in huis. Hierdoor kunnen wij jou als klant optimaal bedienen bij uitdagingen in de markt. Vragen? Neem dan gerust contact met ons op.
Zie voor meer informatie: https://www.nti-europe.com/news/


Reactie plaatsen