NTI Group verwelkomt het Finse ArkSystems!
05 april 2023 
2 min. leestijd

NTI Group verwelkomt het Finse ArkSystems!

Sinds november 2019 is CAD & Company onderdeel van de NTI Group. Samen hebben we een sterke Europese basis en kunnen we sneller innoveren dan ooit. En we groeien we hard binnen Europa! Want NTI Group, een van Europa's toonaangevende software- en dienstverleners voor de bouw, ontwerp- en productie-industrie, heeft op 3 april 2023 de overname van ArkSystems Oy aangekondigd. Hierdoor betreedt de NTI Group nu ook de Finse markt. 

NTI is een van de grootste Autodesk-partners in Europa en heeft na de overname van ArkSystems Oy kantoren in negen landen.

ArkSystems is een Finse Autodesk Gold Partner met meer dan dertig jaar ervaring en tien medewerkers. ArkSystems is marktleider op het gebied van Autodesk AEC en M&E in Finland en levert software oplossingen, consultancy en training voor meer efficiëntie en een beter concurrentievermogen. 

De overname versterkt de positie van de NTI Group in Scandinavië en biedt Europese bedrijven de mogelijkheid om dezelfde lokale partner in meerdere landen te hebben.

De overname van ArkSystems

Steen Alexander, CEO NTI Group, zegt: “Met genoegen verwelkom ik onze nieuwe Finse klanten en collega's bij de NTI Group. De wens was al jaren om uit te breiden naar Finland. De overname versterkt onze positie in Scandinavië aanzienlijk. We zijn al vele jaren actief in Denemarken, Zweden en Noorwegen en zijn erg blij met de uitbreiding in Scandinavië. Nu ArkSystems onderdeel wordt van de NTI Group kunnen zij putten uit een grote bron van expertise en zich aansluiten bij onze missie om klanten te helpen winstgevende, betere en duurzamere ontwerpen en constructies te ontwikkelen".

Deel worden van een sterke wereldwijde groep

“ArkSystems is al meer dan dertig jaar actief op de Finse markt en we zijn zeer positief dat we nu een grote stap voorwaarts hebben gezet met het toegetreden tot een sterke wereldwijde partner als NTI”, zegt Isto Tuttujew, CEO van ArkSystems. “Bij ArkSystems zijn we trots op onze klantgerichte aanpak en met NTI werken we samen met een sterk bedrijf dat onze visie deelt. We kijken ernaar uit om onze klanten nog beter te kunnen ondersteunen middels het uitgebreide netwerk van NTI-experts”, vervolgt Petteri Höstman, partner van ArkSystems. 

Zowel Isto Tuttujew als Petteri Höstman blijven deel uitmaken van het team en de dagelijkse gang van zaken. 

Jesper Kalko, directeur van NTI Group, voegt toe: “De eerste overname die NTI buiten Denemarken deed, was in Zweden in 2004. Het voelt geweldig dat we, negentien jaar later, onze activiteiten in Scandinavië nog steeds uitbreiden – dit keer door ArkSystems op te nemen in de NTI Group. En we kijken ernaar uit om onze reis voort te zetten met een nog sterker team. Wij heten al onze nieuwe klanten en collega's van harte welkom!”

NTI Group

De NTI Group is een Autodesk Platinum Partner en een van de grootste Autodesk-partners in Europa met een omzet van meer dan EUR 230 miljoen en meer dan 600 medewerkers in Denemarken, Finland, Duitsland, IJsland, Italië, Noorwegen, Spanje, Zweden en Nederland. NTI Group is een toonaangevende full-service leverancier van digitale oplossingen voor de bouw-, ontwerp- en productie-industrie in heel Europa. 

ArkSystems

ArkSystems, dat voortaan verder gaat onder de naam NTI ArkSystems Oy, is Autodesk Gold Partner in Finland, met een omzet van ruim acht miljoen euro en tien medewerkers. NTI ArkSystems is actief in de sectoren AEC, PD&M en M&E en biedt softwareoplossingen, consultancy en trainingen.

Tot slot

Door de Europese samenwerking hebben wij alle specialisten in huis. Hierdoor kunnen wij jou als klant optimaal bedienen bij uitdagingen in de markt. Vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Zie voor meer informatie: https://www.nti-europe.com/news/arksystems/

Reactie plaatsen