Pillr kondigt integratie aan met Autodesk Construction Cloud
29 september 2022 
in Pillr
1 min. leestijd

Pillr kondigt integratie aan met Autodesk Construction Cloud

Pillr kondigt integratie aan met Autodesk Construction Cloud om inzichten van BIM-modelgegevens te stroomlijnen.

Pillr, het platform om meer inzicht te krijgen uit de gegevens van BIM-modellen (Building Information Modeling), heeft vandaag aangekondigd dat het een integratie heeft gelanceerd met Autodesk Construction Cloud. Autodesk Construction Cloud is het samenwerkingsplatform voor iedereen in de bouw-, installatie- en civieltechnische sector en tijdens de gehele levenscyclus van de planontwikkelingen, gebouwen, installatie of objecten. Met de Autodesk Construction Cloud breng je in één cloudoplossing elk projectteam samen van ontwerp tot oplevering.

Pillr presenteert BIM-modelinzichten op eenvoudige visuele en datagestuurde manieren met een geautomatiseerde, op regels gebaseerde checker. Projectbelanghebbenden kunnen in Pillr nu gegenereerde element- en takenstatistieken rechtstreeks in hun Autodesk Build Insight of BIM 360 Project Home-dashboards bekijken.


Pillr Element Statistieken

Gebruikers kunnen Pillr Element-statistieken bekijken voor de kwaliteit en hoeveelheden van BIM-modellen. Ook kunnen ze standaardiseren hoe BIM-modelgegevens worden gecontroleerd, gevalideerd en beschikbaar worden gemaakt voor elk projectlid of elke belanghebbende binnen het project. Wil je meer weten over het gebruik van de Graphic Display? In deze learningvideo vertellen we je er meer over. 

Pillr Taken Statistieken

Takenstatistieken kan ook worden toegevoegd als een Parter Card, waardoor het gemakkelijker wordt om de focus te behouden en openstaande problemen binnen Pillr-projecten te volgen.

“We zijn erg enthousiast over de nieuwe integraties die we hebben gemaakt met Autodesk Construction Cloud. De nieuwe integraties vereenvoudigen en stroomlijnen de inzichten en problemen van BIM-modelgegevens aanzienlijk met behulp van beide tools. Hierdoor krijgen gebruikers een beter inzicht in de gegevens zonder van platform te veranderen”, zegt Bas van Berkum, Product Manager bij Pillr. "We zijn blij om te zien dat onze gebruikers beginnen te profiteren van deze voordelen, terwijl we doorgaan om hun werk elke dag 1% slimmer te maken."

"Belanghebbenden bij projecten zijn altijd op zoek naar manieren om data-inzichten efficiënter te verzamelen", zegt James Cook, directeur partnerintegraties, Autodesk Construction Solutions. “Het toevoegen van Pillr-tools naast de kritieke projectgegevens in Autodesk Build en BIM 360 biedt bouwers nog een andere manier om waarde uit BIM te halen. We blijven onder de indruk van hoe onze klanten innoveren, gebruikmaken van en samenwerken rond BIM-modellen tijdens het bouwproces.”

Hoe?

Benieuwd hoe je de Pillr Partner Card toevoegt in Autodesk Build of BIM 360? In deze video wordt stap voor stap uitgelegd hoe je dit kunt doen.

Heb je hier nog vragen over? Neem dan gerust contact met ons op.

Reactie plaatsen