Prijsstijging op Autodesk producten per 27 maart
26 februari 2019 
1 min. leestijd

Prijsstijging op Autodesk producten per 27 maart

Autodesk verhoogt wereldwijd de prijzen op verschillende producten per 27 maart. Wil je weten wat voor gevolgen dit voor jou heeft? Als jouw reseller hebben wij de veranderingen samengevat en geven wij antwoord op de meest gestelde vragen.

Prijsstijging op Autodesk subscriptions

De prijsstijging is van toepassing op de meeste subscriptions, ook de verlenging van lopende subscriptions. Wil je weten om welke producten het exact gaat en welke prijzen van toepassing zijn? Vanaf 11 maart kunnen wij jou gericht adviseren.

Ik wil mijn subscription verlengen.

De huidige prijzen zijn geldig tot 27 maart. Jouw licenties komen vanaf 90 dagen voor vervaldatum in aanmerking voor verlenging. Heb je onze verlengingsofferte al ontvangen? Wij houden daarin rekening met de aanstaande prijsstijging met de geldigheidsdatum. Zorg dat je voor 27 maart de verlenging bestelt om gebruik te maken van de huidige prijs.

Stijgt de prijs van mijn Maintenance Plan?

De per 27 maart aangekondigde prijsstijging is niet van toepassing op perpetual licenties met een Maintenance Plan. Voor de verlenging hiervan of de overstap naar de abonnementsvorm wordt het Maintenance to Subscription programma gevolgd. Per 1 mei vinden hier wijzigingen op plaats. Binnenkort zullen wij jou hier verder over informeren.

Hoe zit het met mijn geswitchte licenties?

Geswitchte licenties zijn ook onderdeel van het Maintenance to Subscription programma. Deze prijzen zijn tot en met april 2028 vastgelegd. Deze vallen dan ook niet onder de aangekondigde prijsstijging.

Wijzigingen in contracttermijnen

Naast wijzigingen in prijs zijn er ook wijzigingen in de beschikbare contracttermijnen. Per 27 maart worden er geen nieuwe tweejarige contracten meer aangeboden. Je kunt deze nog wel verlengen. Nieuwe kwartaallicenties zijn al niet meer beschikbaar en na 27 maart kunnen deze ook niet meer verlengd worden. Na afloop van de termijn kun je kiezen voor een alternatieve contractduur. Je kunt voortaan kiezen uit maandlicenties, éénjarige of driejarige contracten.

Jouw huidige prijs vastleggen? Kies dan nu voor een driejarige subscription en krijg direct 10% korting op de abonnementskosten.

Profiteer nu van de beste prijs!

Komt jouw subscription in aanmerking van verlenging? Of heb je aanvullende licenties nodig? Maak dan nu gebruik van de beste prijs. Neem gerust contact met ons op voor een passend voorstel.

Reactie plaatsen