arrow_drop_up arrow_drop_down
16 juni 2020 

Gratis cursussen & GWW-CAD via het CAD & Company kennisprogramma!

Vanaf 15 juni 2020 is GWW-CAD onderdeel geworden van het CAD & Company kennisprogramma! Lees snel verder voor meer informatie.

We leven in Nederland in een kenniseconomie. Innovaties volgen zich in rap tempo op en er wordt van ons verwacht dat we deze innovaties bijhouden. De tijd dat gebouwen en machines werden ontworpen aan een tekentafel kunnen we ons inmiddels niet meer voorstellen. De tekentafel heeft plaatsgemaakt voor ontwerpsoftware in 2D zoals AutoCAD en schuift steeds meer op naar ontwerpen in 3D met bijvoorbeeld Inventor of Revit.

Dankzij de verbeterde software zijn we in staat de time-to-market te verkorten en kunnen we blijven voldoen aan de toenemende eisen van de consument. De bekende quote “Any customer can have a car painted any colour that he wants as long as it is black.” van Henry Ford gaat vandaag de dag al helemaal niet meer op. Producten moeten configureerbaar zijn zodat deze voldoen aan de steeds weer veranderende vraag.

Dat het up-to-date houden van kennis ongelofelijk belangrijk is, mag misschien duidelijk zijn. De praktijk leert dat we het niet belangrijk genoeg vinden. Vaak denken we dat we nog prima verder kunnen met de kennis die we hebben. Totdat het urgent wordt. Bijvoorbeeld omdat partners de nieuwe software en technologie wél hebben omarmd. Op dit punt ben je al te laat en loop je achter de feiten aan. We noemen dit ook wel crisismanagement en daar is nog nooit iemand beter van geworden.

Als je er over nadenkt is het vreemd dat we onze kennis te weinig up-to-date houden. Als je stopt met het onderhouden van je auto (of huis) raakt deze in verval. De waarde ervan neemt een duikvlucht totdat het een nulpunt bereikt en total loss wordt verklaard. Je voorkomt dit door je auto (of huis) regelmatig te onderhouden. Waarom doen we dat niet met onze kennis?

Abraham Lincoln zei ooit “Give me six hours to chop down a tree and I will spend the first four sharpening the axe”. Met andere woorden, houd je productiemiddelen in goede conditie en je zult veel productiever zijn. We leven in een kenniseconomie. Ons productiemiddel is dus kennis.

Bij CAD & Company zijn we altijd op zoek naar hoe het beter kan. Ons motto is dan ook: elke dag 1% beter. Dit doen wij door continu te verbeteren, te digitaliseren en te investeren in het up-to-date houden van onze collega’s. Gemiddeld besteden collega’s zo’n 25% van hun tijd aan training en educatie. Met andere woorden, we houden onze ‘zaag’ scherp. Zo blijf je als bedrijf productief en vooroplopen. Hierdoor zijn we in de afgelopen jaren met relatief weinig mensen hard gegroeid en behalen we een gezonde winst per medewerker.

Wij delen onze kennis

Wij vinden het belangrijk dat ook jij up-to-date bent en zo voorop blijft lopen. We delen onze kennis dan ook graag. Bijvoorbeeld via blogs, webinars en whitepapers. Ook organiseren wij elk jaar de updatetraining Open AIR en de CAD & Company Universiteit om inspiratie op te doen. Ben jij er dit jaar ook (weer) bij?

Kennis delen vinden wij dan ook ontzettend belangrijk. Daarom lanceren wij vanaf 1 maart 2020 ons nieuwe gratis kennisprogramma.

Gratis cursussen via het CAD & Company kennisprogramma

Vanaf 1 maart bieden wij gratis cursussen aan onze klanten! Zo ben jij altijd up-to-date en haal jij het meeste uit je software. Je blijft vooroplopen en dat vinden wij belangrijk.

Je kunt de volgende cursussen gratis volgen:

  • Basiscursus AutoCAD;
  • Basiscursus Inventor;
  • Basiscursus Revit;
  • BIM-modellen controleren met BLDNG360;
  • Starten met Citizen Development met Microsoft Power Apps;
  • Werken volgens NLCS met GWW-CAD;
  • OPEN AIR 2020.

Direct aan de slag

Direct starten? Aankomende tijd staan er alweer een flink aantal cursussen gepland. Benieuwd naar de planning? Bekijk dan snel het cursusoverzicht!

Nieuw! 100% korting op een jaarabonnement GWW-CAD

Vanaf 15 juni 2020 is het kennisprogramma uitgebreid. Naast gratis cursussen krijg je nu ook 100% korting op een jaarabonnement GWW-CAD! GWW-CAD is dé tool om te tekenen met AutoCAD conform de NLCS. Lees hier alles over GWW-CAD.

Neem contact op!

Wil jij ook voorop (blijven) lopen? Maak dan gebruik van ons nieuwe kennisprogramma. Neem vandaag nog contact met ons op, voldoe aan de voorwaarden en claim jouw plek! Er zijn per cursus maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang.

Reactie plaatsen

Cookiestatement