Uitbreiding van het CAD & Company kennisprogramma (2021)
18 oktober 2021 
4 min. leestijd

Uitbreiding van het CAD & Company kennisprogramma (2021)

We leven in Nederland in een kenniseconomie. Innovaties volgen zich in rap tempo op en er wordt van ons verwacht dat we deze innovaties bijhouden. De tijd dat gebouwen en machines werden ontworpen aan een tekentafel kunnen we ons inmiddels niet meer voorstellen. De tekentafel heeft plaatsgemaakt voor ontwerpsoftware in 2D zoals AutoCAD en schuift steeds meer op naar ontwerpen in 3D met bijvoorbeeld Inventor of Revit.

Dankzij de verbeterde software zijn we in staat de time-to-market te verkorten en kunnen we blijven voldoen aan de toenemende eisen van de consument. De bekende quote “Any customer can have a car painted any colour that he wants as long as it is black.” van Henry Ford gaat vandaag de dag al helemaal niet meer op. Producten moeten configureerbaar zijn zodat deze voldoen aan de steeds weer veranderende vraag.

Dat het up-to-date houden van kennis ongelofelijk belangrijk is, mag misschien duidelijk zijn. De praktijk leert dat we het niet belangrijk genoeg vinden. Vaak denken we dat we nog prima verder kunnen met de kennis die we hebben. Totdat het urgent wordt. Bijvoorbeeld omdat partners de nieuwe software en technologie wél hebben omarmd. Op dit punt ben je al te laat en loop je achter de feiten aan. We noemen dit ook wel crisismanagement en daar is nog nooit iemand beter van geworden.

Als je er over nadenkt is het vreemd dat we onze kennis te weinig up-to-date houden. Als je stopt met het onderhouden van je auto (of huis) raakt deze in verval. De waarde ervan neemt een duikvlucht totdat het een nulpunt bereikt en total loss wordt verklaard. Je voorkomt dit door je auto (of huis) regelmatig te onderhouden. Waarom doen we dat niet met onze kennis?

Abraham Lincoln zei ooit “Give me six hours to chop down a tree and I will spend the first four sharpening the axe”. Met andere woorden, houd je productiemiddelen in goede conditie en je zult veel productiever zijn. We leven in een kenniseconomie. Ons productiemiddel is dus kennis.

Bij CAD & Company zijn we altijd op zoek naar hoe het beter kan. Ons motto is dan ook: elke dag 1% beter. Dit doen wij door continu te verbeteren, te digitaliseren en te investeren in het up-to-date houden van onze collega’s. Gemiddeld besteden collega’s zo’n 25% van hun tijd aan training en educatie. Met andere woorden, we houden onze ‘zaag’ scherp. Zo blijf je als bedrijf productief en vooroplopen. Hierdoor zijn we in de afgelopen jaren met relatief weinig mensen hard gegroeid en behalen we een gezonde winst per medewerker.

Wij delen onze kennis

Wij vinden het belangrijk dat ook jij up-to-date bent en zo voorop blijft lopen. We delen onze kennis dan ook graag. Bijvoorbeeld via blogs, webinars en whitepapers. Ook organiseren wij elk jaar de updatetraining Open AIR en de CAD & Company Universiteit om inspiratie op te doen. Ben jij er dit jaar ook (weer) bij?

Kennis delen vinden wij dan ook ontzettend belangrijk. Daarom breiden wij vanaf 14 oktober het kennisprogramma wederom uit! Benieuwd naar alle voordelen van het kennisprogramma? Je vindt ze in het onderstaande overzicht.

  • Gratis basiscursussen
  • 100% korting op een jaarabonnement GWW-CAD
  • 100% korting op een jaarabonnement Pillr
  • Voordelige NTI TOOLS Inventor/Revit licenties
  • 100% korting op het Power Platform Starterskit (Nieuw!)

Gratis basiscursussen

Je kunt de volgende cursussen gratis volgen:

100% korting op een jaarabonnement GWW-CAD

GWW-CAD voor AutoCAD is de snelste alles-in-1-tool voor de Nederlandse CAD Standaard (NLCS). Met deze tool teken je snel en correct conform de NLCS, is BGT- en BRK-data altijd up-to-date en lees je nieuwe KLIC-meldingen (KLIC-WIN) gemakkelijk in. Lees hier alles over GWW-CAD. Maak je gebruik van het kennisprogramma, dan krijg je een jaarabonnement GWW-CAD met 100% korting.

100% korting op een jaarabonnement Pillr

Op 1 februari hebben wij Pillr gelanceerd. Pillr maakt het makkelijk om jouw project te beheren in alle bouwfases. Bij het CAD & Company kennisprogramma krijg je maar liefst 100% korting op het Pillr Business abonnement (ter waarde van €3.500,- per jaar).

Voordelige NTI TOOLS Inventor/Revit licenties

Met NTI TOOLS Inventor automatiseer je repeterende handelingen. Hierdoor maak je minder fouten en houd je tijd over voor hetgeen dat echt belangrijk is, namelijk ontwerpen! Lees hier alles over de NTI TOOLS Inventor of de NTI TOOLS Revit. Als deelnemer van het kennisprogramma krijg je flinke korting op jouw NTI TOOLS Inventor licentie.

Nieuw! 100% korting op het Power Platform Starterskit

De Microsoft Power Platform Starterkit is een verzameling van Power Apps die CAD & Company heeft ontworpen. De Power Platform Starterkit maakt het mogelijk om de eerste stap te zetten naar automatisering van werkzaamheden binnen uw organisatie. Ontwikkel oplossingen en automatiseer routinematige processen die veel tijd innemen.

De Starterkit bevat Power Apps die CAD & Company zelf ook gebruikt en maakt het mogelijk om als organisatie de eerste stappen te zetten binnen de wereld van het low-code Power Platform. Met deze standaard geleverde apps kun je gelijk aan de slag!

  • &DESK Bureaureservatie App: Reserveer makkelijk en snel een bureau via de mobiele app of via Microsoft Teams.
  • Social Distance App: Ontwikkelt met het doel om samen te bewegen en fit te blijven.
  • Team Photo Saver App: Maak gemakkelijk en snel een foto wanneer iets vastgelegd moet worden in een Microsoft Team.
  • Digitale Receptie App: Maak het makkelijk om bezoekers goed te ontvangen. Eeuwenoude aanmeldlijsten zijn verleden tijd!
  • Visitekaartje App: Met deze milieuvriendelijke app zijn papieren visitekaartjes verleden tijd.

Gratis deelname aan de OPEN AIR

Ontdek what’s new en what’s more tijdens onze jaarlijkse OPEN AIR update trainingen. Neem al jouw collega’s mee en ontdek de nieuwste features en de ins en outs van AutoCAD, Inventor, Revit, maar ook Power Apps, NTI TOOLS Inventor/Revit en Pillr! Voor deelnemers van het kennisprogramma is de OPEN AIR helemaal gratis (normaal €99,-).

Neem contact op!

Wil jij ook voorop (blijven) lopen? Maak dan gebruik van ons nieuwe kennisprogramma. Neem vandaag nog contact met ons op, voldoe aan de voorwaarden en claim jouw plek! Er zijn per cursus maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang.

Reactie plaatsen