Uitbreiding van het CAD & Company kennisprogramma (2021)
8 februari 2021 

Uitbreiding van het CAD & Company kennisprogramma (2021)

We leven in Nederland in een kenniseconomie. Innovaties volgen zich in rap tempo op en er wordt van ons verwacht dat we deze innovaties bijhouden. De tijd dat gebouwen en machines werden ontworpen aan een tekentafel kunnen we ons inmiddels niet meer voorstellen. De tekentafel heeft plaatsgemaakt voor ontwerpsoftware in 2D zoals AutoCAD en schuift steeds meer op naar ontwerpen in 3D met bijvoorbeeld Inventor of Revit.

Dankzij de verbeterde software zijn we in staat de time-to-market te verkorten en kunnen we blijven voldoen aan de toenemende eisen van de consument. De bekende quote “Any customer can have a car painted any colour that he wants as long as it is black.” van Henry Ford gaat vandaag de dag al helemaal niet meer op. Producten moeten configureerbaar zijn zodat deze voldoen aan de steeds weer veranderende vraag.

Dat het up-to-date houden van kennis ongelofelijk belangrijk is, mag misschien duidelijk zijn. De praktijk leert dat we het niet belangrijk genoeg vinden. Vaak denken we dat we nog prima verder kunnen met de kennis die we hebben. Totdat het urgent wordt. Bijvoorbeeld omdat partners de nieuwe software en technologie wél hebben omarmd. Op dit punt ben je al te laat en loop je achter de feiten aan. We noemen dit ook wel crisismanagement en daar is nog nooit iemand beter van geworden.

Als je er over nadenkt is het vreemd dat we onze kennis te weinig up-to-date houden. Als je stopt met het onderhouden van je auto (of huis) raakt deze in verval. De waarde ervan neemt een duikvlucht totdat het een nulpunt bereikt en total loss wordt verklaard. Je voorkomt dit door je auto (of huis) regelmatig te onderhouden. Waarom doen we dat niet met onze kennis?

Abraham Lincoln zei ooit “Give me six hours to chop down a tree and I will spend the first four sharpening the axe”. Met andere woorden, houd je productiemiddelen in goede conditie en je zult veel productiever zijn. We leven in een kenniseconomie. Ons productiemiddel is dus kennis.

Bij CAD & Company zijn we altijd op zoek naar hoe het beter kan. Ons motto is dan ook: elke dag 1% beter. Dit doen wij door continu te verbeteren, te digitaliseren en te investeren in het up-to-date houden van onze collega’s. Gemiddeld besteden collega’s zo’n 25% van hun tijd aan training en educatie. Met andere woorden, we houden onze ‘zaag’ scherp. Zo blijf je als bedrijf productief en vooroplopen. Hierdoor zijn we in de afgelopen jaren met relatief weinig mensen hard gegroeid en behalen we een gezonde winst per medewerker.

Wij delen onze kennis

Wij vinden het belangrijk dat ook jij up-to-date bent en zo voorop blijft lopen. We delen onze kennis dan ook graag. Bijvoorbeeld via blogs, webinars en whitepapers. Ook organiseren wij elk jaar de updatetraining Open AIR en de CAD & Company Universiteit om inspiratie op te doen. Ben jij er dit jaar ook (weer) bij?

Kennis delen vinden wij dan ook ontzettend belangrijk. Daarom breiden wij vanaf 1 februari het kennisprogramma wederom uit! Benieuwd naar alle voordelen van het kennisprogramma? Je vindt ze in het onderstaande overzicht.

  • Gratis basiscursussen
  • 100% korting op een jaarabonnement GWW-CAD
  • 100% korting op een jaarabonnement Pillr
  • Voordelige NTI TOOLS Inventor licenties

Gratis basiscursussen

Je kunt de volgende cursussen gratis volgen:

100% korting op een jaarabonnement GWW-CAD

GWW-CAD voor AutoCAD is de snelste alles-in-1-tool voor de Nederlandse CAD Standaard (NLCS). Met deze tool teken je snel en correct conform de NLCS, is BGT- en BRK-data altijd up-to-date en lees je nieuwe KLIC-meldingen (KLIC-WIN) gemakkelijk in. Lees hier alles over GWW-CAD. Maak je gebruik van het kennisprogramma, dan krijg je een jaarabonnement GWW-CAD met 100% korting.

Nieuw! 100% korting op een jaarabonnement Pillr

Op 1 februari hebben wij Pillr gelanceerd. Pillr maakt het makkelijk om jouw project te beheren in alle bouwfases. Bij het CAD & Company kennisprogramma krijg je maar liefst 100% korting op het Pillr Business abonnement (ter waarde van €3.500,- per jaar).

Nieuw! Voordelige NTI TOOLS Inventor licenties

Met NTI TOOLS Inventor automatiseer je repeterende handelingen. Hierdoor maak je minder fouten en houd je tijd over voor hetgeen dat echt belangrijk is, namelijk ontwerpen! Lees hier alles over de NTI TOOLS Inventor. Als deelnemer van het kennisprogramma krijg je flinke korting op jouw NTI TOOLS Inventor licentie.

Gratis deelname aan de OPEN AIR

Ontdek what’s new en what’s more tijdens onze jaarlijkse OPEN AIR update trainingen. Neem al jouw collega’s mee en ontdek de nieuwste features en de ins en outs van AutoCAD, Inventor, Revit, maar ook Power Apps, NTI TOOLS Inventor en Pillr! Voor deelnemers van het kennisprogramma is de OPEN AIR helemaal gratis (normaal €99,-).

Neem contact op!

Wil jij ook voorop (blijven) lopen? Maak dan gebruik van ons nieuwe kennisprogramma. Neem vandaag nog contact met ons op, voldoe aan de voorwaarden en claim jouw plek! Er zijn per cursus maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang.

Reactie plaatsen

Cookiestatement
arrow_drop_up arrow_drop_down