Samen in beweging blijven: digitalisering en gezondheid komen samen!
29 juni 2021 
1 min. leestijd

Samen in beweging blijven: digitalisering en gezondheid komen samen!

Begin 2020 zijn we allemaal wakker geschud door het Coronavirus. Winkels en terrassen gingen dicht, sport en recreatieplaatsen werden gesloten en ook het dagelijks werken op kantoor was niet langer toegestaan. Thuis werken werd en is tot de dag van vandaag de nieuwe norm. Dit nieuwe normaal bracht veel nieuwe kansen met zich mee waardoor de digitalisering bij veel bedrijven een grote sprong heeft gemaakt. Naast kansen ontstaan er ook uitdagingen waarvan fysiek in beweging blijven er één bleek te zijn. Bij CAD & Company zijn we niet bij de pakken neer gaan zitten en hebben wij deze uitdaging omgezet in een kans! Door middel van een nieuw ontwikkelde app moedigen wij onze medewerkers aan om samen in beweging te komen. Dit doen we door de digitale en fysieke wereld samen te laten komen!

Social Distance App

De Social Distance App is ontwikkeld met het doel om elkaar tot beweging aan te moedigen en te motiveren om fit te blijven. In de app wordt een route ingesteld die digitaal afgelegd moet worden. De digitale wandeling vordert naar de finish van de route op basis van de ingevoerde kilometers van de medewerkers. Zo zijn we bij CAD & Company wandelend de afstand gaan afleggen vanaf ons eigen kantoor in Wormerveer naar alle kantoren van de NTI group.

In de app kun je gemakkelijk je kilometers toevoegen, ook kun je in een ranglijst zien hoeveel kilometer elke collega heeft afgelegd.

Omdat wij deze app ontwikkeld hebben op het Microsoft Powerapps platform, is deze beschikbaar op alle platformen. De app maakt het mogelijk om via zowel desktop, mobiel of tablet jouw afgelegde kilometers vast te leggen, waar je ook bent.

Ga jij voor de winst?

Blijf voorop lopen

Wil jij ook voorop (blijven) lopen? Maak dan gebruik van onze Social Distance app! Neem vandaag nog contact met ons op en kom als organisatie in beweging.

Naast de Social Distance app hebben wij nog 3 andere toffe apps. Benieuwd? Bekijk ze hier!

Reactie plaatsen