Bestanden hernoemen in Vault

Om bestanden in Vault te hernoemen, heb je de rol van Editor of Administrator nodig. Daarnaast moeten bestanden voordat je ze hernoemd, ingecheckt zijn.

Om de bestanden te hernoemen, klik je met de rechtermuisknop op het bestand dat je van naam wilt laten veranderen, en kies je voor ‘Rename’. Vervolgens opent een Wizard om je door het proces heen te lopen. Je kunt er voor kiezen om additionele bestanden toe te voegen. Zo kun je meerdere bestanden tegelijk hernoemen.

In de volgende stap, kun je in de kolom ‘New Name’ de nieuwe naam voor elke van de zojuist geselecteerde bestanden kiezen. Je kunt kiezen voor de ‘Numbering Schemes’ (je maakt dan gebruik van de standaard bestandsnummering), of je kunt zelf een naam kiezen. Als je de checkbox ‘Update Part Number’ aanvinkt, dan wordt de iProperty ‘Part Number’ geüpdatet met het nieuwe bestandsnaam. Kies hier alleen voor als je wilt dat de bestandsnaam en de Part Number gelijk moeten zijn. In de volgende stap worden de bestanden hernoemd, waarbij ze ook worden uitgecheckt. De bestanden hebben nu de nieuwe naam, waarna je ze weer in de Vault kun inchecken.


Reactie plaatsen